Shimmer & Shine

Skal du holde en Shimmer & Shine tema fest? Så finder du her alt hvad du skal bruge for at skabe den helt rette temafest stemning! Husk vi har alt på eget lagert og sender alle hverdage, hvilket sikre dig en hurtig levering! 

13 vare(r)
4,00 kr
39,95 kr
5,95 kr
9,95 kr
tilbud

Pris: 4,00 kr

Specialpris 1,00 kr

7,95 kr
tilbud

Pris: 16,00 kr

Specialpris 9,95 kr

20,00 kr
13 vare(r)

Der er ingen tvivl om vi kan hjælpe dig med at skabe den helt retter feststemnig! Vi har alt på lageret som sikre dig den sjoveste fest, vi har alt lige fra dugen, men også de små ting som tæller når man skal lave en god tema fest. Herunder finder du nogle af de ting vi sender du skal huske til en temafest! 

Paptallerkner

Paptallerkner kan være i mange forskellige farver, temaer og former, vi er personlig vilde med paptallerkner til enhver anledning - De sikre en hurtig stemning til et tema bord, og så er det nemt og hurtigt at ryde på efter en fest hvor man har bruge tallerkner af pap! I denne tema serie finder du vores Shimmer & Shine tallerkner  som passer til alt i denne serie. 

Når du skal dække et flot bord til en fest er det de små pynte ting som gør det ser flot og gennemført ud, vi har samlet lidt af dem her på siden, men du finder mange flere rundt omkirng, det kunne være du skulle have nogle pyntediamanter på bordet for at give den et lækkert look, nogle spreder serpentiner på et flot rødselsdags bord, mens andre er mere til at bloklys! Personligt er jeg til et bord der svømmer i pynt! Men det er en slagssag! Vi er sikker på du finder netop det du skal bruge her på siden! Ellers er du velkommen til at sende os en mail med netop det du søger, så skal vi se om vi kan hjælpe dig.  

/**/