Peter Plys-tema

Peter plys kender alle børn - Vi er alle vokset op med den søde bjørn, som både og sød og sjov! Vi har alt hvad du skal bruge for at skabe den helt rigtigt Peter Plys tema fest. 

Vi har altid haft Peter Plys tema på hylderne, og vil nok blive med det for altid! Husk vi har billige priser på de forskellige ting, vores peter plys tallerkner som ligger i pakker med 8 stk til kun 20,- Det betyder vi sikre du får et gode udvalg til de bedste priser!

7 varer

pr. side

Peter Plys temafest! 

Skal i holde en fødselsdag med et tema som alle børn kender, vi har vi vores Peter Plys temafest! Vi har altid haft det på vores hylder og vil nok blive ved med det - Den søde og kærlige bjørn som er kendt helt tilbage fra 1921 er stadig et hit blandt de mindste! Vi husker det selv fra da vi var små, og vi er sikre på det bliver ved med at være et hit blandt de mindste! 

Sådan laver du et Peter Plys Fødselsdag bord 

Der er ingen tvivl om man kan dække et bord til fødselsdagen på mange måder - Vi ser rigtigt mange forskellige måder at lave et fødselsdags bord - Men der er ikke nogle tvivl om hvis man vælger lidt af det hele i denne kategroi så er du godt på vej til at skabe den helt rigtigt stemning til fødselsdagen! Vi vil anbefale du starter med en dug til bordet, herefter ville tallerkner, krus os servietter være et godt valg! 

Og så er der alle de små detaljer som gør det ekstra sjovt og festligt, det kunne være man der skulle serpentiner på bordet, eller måske små pompon´er rundt på bordet. 

Mulighederne er mange! og der ikke nogle måder der er mere rigtige end andre - Ønsker du at gøre det billig og godt så har du denne mulighed da vi har kørt priserne helt i bund! og ønsker du at bruge lidt mere så har du bestemt også denne mulighed da der er en masse små ting som kan hjælpe til med at skabe endnu mere stemning til festen!