Bomuldssnor

Herunder finder du vores udvalg af bomuldssnor! Rullen indeholder 50 meter og er hvid snoet med en af vores 9 flotte farver! Det kan bruges til alverdens når du skal pynte et bord - Eller hvis du ønsker at pakke en gave ind med et natur look! Så er vores bomuldssnor et godt valg! 

 

6 vare(r)
21,95 kr
21,95 kr
21,95 kr
21,95 kr
21,95 kr
6 vare(r)

Billig bomuldssnor til gaveindpakning? 

Vi er ikke i tvivl om hvor mange muligheder der er med vores bomuldsnore, det vi høre mest fra vores kunder det er de bruger det til indpakning af gaver når de skal til festen! Det giver et uhyggeligt flot look og vi er ikke i tvivl om du vil ankomme med en pakke der er indpakket med stil! 

Skal du bruge det til indpakning af en gave, så skal du også huske et til og fra mærke! Er det en gave til en du holder af så kunne det være du skulle have et mærke som var formet som et hjerte? Det kan vi sagtens hjælpe med, du findet et manillamærke som er hjerteformet 

bomuldssnor%20billede

 

Bomuldssnor til ophæng af dine rislamper

Skal du holde et bragt af en sommerfest, eller skal i blot holde firma festen og have ophængt en masse af vores rislamper? Her kan du også bruge vores bomuldssnor! Her kunne vi anbefale i mixer lidt forskellige farver for at skabe et lækkert og farveri look til loftet. Medmindre du køre hvide lanterner, og gerne vil have et roligt og romantisk look til bryllups festen - Så skal du måske ikke blande det ligeså vildt som hvis det er til sommerfesten med 80 tema! Men vi er ikke i tvivl om du vælger netop det som vil give allermest mening for netop din fest! Men du skal ikke være bange for at give den gas! Jo mere pynt og fesligt du kan gøre det jo vildere og sjovere plejer festerne at være! 

Bomuldssnor rundt om bloklys. 

Har du ikke set det endnu så kommer til til at se det! Du kan pifte dine bloklys op ved hjælp af bonuldsnor, det eneste du skal bruge er et bloklys! Find et som passer i farven til netop det tema du ønsker - Du finder vores udvalg her - Billige bloklys 

Når du skal have sat i bomuldssnor fast til lyset så skal du bruge en limpistol, det kan du købe i de fleste hobby butikker, eller byggemarkeder! Du ligger en lille klat lim på lyset og sætter bomuldssnoren fast til lyset, du køre nu bomuldsnoren rundt om lyset selv tæt og som afslutning giver du en lille klat med limpistolen. 

Du har nu skabet et nyt look til dit lys, vi har dem i mange forskellige farver og er det ikke dette look du ønsker så kan du også bruge det samme med vores blondebånd! Det giver et mere smukt og romantisk look hvis det nu var et bryllup der skulle pyntes. 

/**/