Folietal

Få folie tal balloner til din næste fødselsdag

Du har helt sikkert set dem overalt på diverse medier: folieballoner med talform. Og det er ikke så mærkeligt. Deres brugervenlighed, flotte udseende og store tilgængelighed gør folie tal balloner til det perfekte festpynt, der nemt kan personliggøre enhver fest.  

Hos All4Party har vi siden 2009 forhandlet festpynt i stor stil. Vi kan rigtigt godt lide en god fest, men vi kan endnu bedre lide at hjælpe dig med at pynte op til din fest. Gå selv på opdagelse i vores store sortiment, og du finder garanteret hurtigt alt det, du skal bruge til din næste fest - eksempelvis folieballoner med tal!

Varer 1-36 af 169

Side
pr. side

Folie balloner i tal er nemme at bruge

De store folie tal balloner kan fyldes op med både helium og almindelig luft. En folie tal ballon fyldt op med helium forbliver oppustet i op til en uge, hvor en folie tal ballon fyldt op med luft forbliver oppustet langt længere. 

Vi anbefaler, at du har en ballonpumpe til at fylde tal ballonerne op med luft. Du kan også slippe afsted med at bruge et sugerør til at fylde folie tal ballonerne op med. 

Folie ballonerne har en smart lukke-ventil, så du slipper for at skulle binde ballonerne - de lukker helt af sig selv, når du har fyldt eller pustet dem op. 

Vores tal balloner kommer i mange farver og størrelser

Der er rig mulighed for at skabe mange forskellige udtryk. Vi har folie balloner i tal i sølv, guld, pink, blå, sort og rosaguld. Vi sælger desuden dobbeltklæbende tape og Danmarks billigste ballonpumpe her på siden, så det er så nemt som muligt for dig. 

Vælger du balloner, som du vil fylde op med helium, kan du også få fat i helium fra os her på siden. 

De fleste vælger at hænge folie tal balloner op på væggen, så de kan stille sig foran væggen og tage billeder. Der er også mange, der vælger at stille dem i en vindueskarm eller på et kagebord. Det er helt op til dig, hvordan du vil gøre det.

Det klassiske valg er ofte at anskaffe sig tal ud fra det antal år, fødselaren fylder, hvis det er til en fødselsdagsfest. Men tallene er også rigtig gode til eksempelvis nytårsaften, hvor der kan sammensættes tal balloner til det år, man går ind i.

Køb folie tal balloner lige her

Vi sælger noget nær alt, du har brug for, når du skal have billige folie tal balloner til fest. Vi har tape, pumpe, helium og balloner klar til dig, så alt du skal gøre er at trykke på bestil. 

Vi har 1-2 hverdages levering, fri fragt over 350 kroner samt 30 dages returret. Vi har et af Danmarks største udvalg af festpynt. Mangler du noget til din kommende begivenhed, kan vi anbefale, at du tager et kig her på siden, hvor du hurtigt finder det, du leder efter.