Navyblå-tema

Ønsker du at tilføje et strejf af elegance til din næste fest? Hvorfor så ikke prøve et navyblåt tema? Du finder alt, hvad du skal bruge for at få looket, lige fra balloner til bordpynt. Og det hele fås i en smuk marineblå farve. Så hvorfor ikke give det et forsøg? marineblå er den perfekte farve til at tilføje et strejf af klasse til enhver begivenhed.

32 varer

pr. side

Blå bordpynt

Skal i holde en fest hvor det er tale om en blå temafest - så er du kommet til siden hvor vi har samlet alle vores blå tema ting, vi har alt hvad du skal bruge for at opbygge den rette stemning, lige fra om du skal bruge en blå dug, eller du ønsker blå serpentiner på bordet. Vi elsker alle de små detaljer når du skal dække et bord, og det er kun fantasien som sætter grænser for hvad man kan gøre. Er du ikke kun til det hele skal være blå, så har vi også farve tema i mange andre farver. Et af de farve temaer som du kan blandet sammen med denne blå tema kunne være vores guld tema fest

Blå Balloner 

Skal du pynt op til en blå temafest, så kan du ikke komme udenom blå balloner, du finder dem her på siden og der er mange forskellige modeller, og størrelser at vælge imellem, om de skal være pastel balloner i blå, eller folie balloner i blå, vi kan også lave balloner med navn i blå hvis du ønsker det skal være mere personligt. Mulighederne er mange når der er tale om blå balloner, og du kan ligesom med dugen mixe disse blå balloner med andre farver, skulle du lave en ballonbue med blå balloner så kunne et godt mix være guld balloner, eller blå og hvide balloner hvis i skal holde en studenter fest. 

 

Til drinks kan du servere dem i marineblå glas eller give dem et sjovt twist med marineblå, stribede sugerør. Til forretter kan du bruge marineblå servietter eller tallerkener. Og til hovedretten skal du dække bordet med marineblå duge og servietter.

Glem ikke pynten! Hæng marineblå serpentiner og balloner op, eller sæt marineblå stearinlys på bordene for at skabe et romantisk touch. 

Dine gæster vil helt sikkert blive imponeret over dit sofistikerede og stilfulde valg af tema. Så hvorfor ikke prøve en marineblå temafest til din næste begivenhed? Det vil helt sikkert blive et hit.