Billige balloner

På All4party.dk finder du et væld af billige balloner i god kvalitet. Vores balloner anvender vi også selv, når vi udfører professionelle ballonopgaver for private. Vi tilbyder billige balloner i 18 forskellige farver, så du kan være helt sikker på at finde balloner til fejring af enhver begivenhed eller til ethvert farvetema hos os.  

Hos All4party sælger vi billige balloner af højeste kvalitet, som vi sælger pr. stk. På den måde har du mulighed for at købe helt ned til 1 stk. og jo flere balloner du køber, jo billigere bliver den samlede pris for ballonerne. Vores billige balloner måler 23 cm i diameteren, hvilket er målet på en helt normalt standart ballon, som vi også selv bruger, når vi er ude på ballonopgaver. Vær opmærksom på at farverne på ballonerne kan variere en lille smugle alt efter, hvor meget lysstyrke du har på din computer. 

Vi anbefaler også altid at du anskaffer dig en praktisk ballonpumpe til oppustning af dine balloner. Særligt, hvis du skal puste mange balloner op, kan vores billige ballonpumpe være til stor hjælp.

Varer 1-36 af 278

Side
pr. side

BILLIGE BALLONER I NATUR LATEX

Hos All4party er balloner ikke bare balloner - der findes rigtig mange forskellige modeller og materialer på markedet, hvor du blandt andet kan finde trendy folieballoner, de populære heliumballoner og de klassiske latexballoner.

Her på siden kan du få latex balloner i natur latex, som kommer fra gummitræet. Alle vores latex balloner er således fremstillet af naturmateriale, som er meget miljøvenligt. Når vi sender vores balloner op i luften eller udfører ballonopsendelser med flere tusinde balloner i natur latex, så er det ikke farligt for miljøet og ballonerne nedbrydes ligeså hurtigt som et bøgeblad i naturen.

BALLONER AF HØJESTE KVALITET

Her på siden finder du billige balloner af højeste kvalitet. Billige balloner kan dog også blive alt for billige - særligt når leverandørende vælger at gå på kompromis med kvaliteten. Som forbruger kan du ofte ikke se, hvilken kvalitet ballonerne reelt er i på mange webshops og de billige balloner, som du kan købe i det lokale supermarked, er for det meste tynde som papir.

Der er flere grunde til du ikke skal købe tynde balloner. Først og fremmest giver det problemer til større ballonopgaver, hvor ballonerne ikke kan holde på luften eller heliummet i længere tid. Her vil du ofte opleve et fesent resultat med flade balloner, der er triste at se på. Hvis du skal bruge heliumballoner som udsmykning til en børnefødselsdag eller en barnedåb, skal de kunne hænge flot og længe i loftet frem for at falde ned på gulvet. Hos All4party anbefaler vi altid at købe billige balloner af højeste kvalitet.

FARVEDE BALLONER TIL ENHVER BEGIVENHED

Når du køber billige balloner i de fleste supermarkeder, kan du ofte ikke selv vælge hvilken farve ballonerne skal være i. Her vil det næsten altid være poser med blandede farver, som er udvalgt på forhånd af producenten. Da vi startede All4party solgte vi faktisk også kun 10 forskelligfarvede balloner, det var stort set det eneste vi havde på vores shop.