Havefest

Sommerårstiden og det varme vejr er en god mulighed for at samle familie og venner til en havefest. Få mest ud det gode vejr og pynt op med lyskæder, spil og oppustelige badedyr. Hos All4party kan du finde pynt uanset teamet, så du både kan holde picnic, barbeque, pool party eller andre udendørs aktiviteter. Gå på opdagelse i det farverige og festlig udvalg af pynt til din næste havefest her.

30 varer

pr. side

Hold en havefest med festligt pynt

Find havefest pynt her og dekorer din have med smukt og farvestrålende pynt. Pust luft i badedyrerne, hæng guirlander og balloner op. På den måde kan I feste til den lyse morgen i de festlige omgivelser. Og når mørket falder på, kan du pynte op med lyskæder og skabe en hyggelig stemning. Du kan også købe et beer pong spil og lave en sommer-turnering på græsplænen. Hvis det ikke er en voksenfest men en fest for børn, kan du også finde sjove aktiviteter som en sæbeboblemaskine. Sommeren er nemlig en god anledning til at holde en stor udendørs fest for familie, venner og børn.

Havefest ideer

Er du på udkig efter gode ideer til hurtigt at forvandle din have eller terrasse til en havefest? Så er du kommet til det rigtige sted. Her kan du finde masser pynt uanset dit tema, som kan skabe en festlig stemning uanset størrelsen på din have eller fest.

Hawaii-tema

Selvom festen ikke bliver holdt på en strand, kan du med festligt pynt sagtens skabe dit eget hawaii tema. Køb hawaii kranse til dine gæster, spred sand ud på græsset og lav farverige drinks i kokosnødder.

Pool party

Er du en af de heldige der har en pool eller badebassin? Så er det en oplagt mulighed for at holde et klassisk pool party. Hos All4party kan du finde sjove og oppustelige badedyr. Du kan fx finde de populære enhjørninger, som er et sandt hit på Instagram ligenu.

Aftenfest med lyskæder og lamper

Hvis du hellere vil feste, når vejret er køligere om aftenen, kan du også finde inspiration og ideer til et flot tema her. Hold en lysfest og hæng lyskæder op. Du kan også finde et stort udvalg af rispapirlamper og lanterner i farver, som lyser din aften smukt op.