sort

Klassiske sorte servietter - farven, der aldrig går af mode

Leder du efter sorte servietter, du kan bruge til et væld af begivenheder? Den sorte farve leder tankerne hen på det elegante og klassiske - og den sorte farve er altid moderne. Du kan bruge sort i dit tema til et hav af begivenheder. Vi kan eksempelvis nævne den gennemførte halloween-fest, smarte fødselsdagsfest eller endda brylluppet, når vi taler om den sorte farve.

Hos All4Party forhandler vi alverdens produkter, når det kommer til spændende begivenheder. Vores udvalg spænder fra servietter i sort og glimmertyl til lametta og rispapirslamper. Med andre ord - du finder alt, du skal bruge til din fest her hos os. 12 varer

pr. side

Pynt op til fest med små, dekorative elementer

Vi vil selvfølgelig argumentere for, at en serviet er en vigtigt del af enhver borddækning. Men det er også vigtigt, du sørger for andre elementer, hvis borddækningen skal være helt i hus. 

Sådan gør du lidt ekstra ud af borddækningen:

 • Vælg stel, der passer til begivenheden
 • Lav buketter med begivenhedens farvepalette
 • Brug bakker eller træskiver for at bringe mere dynamik til bordet
 • Brug levende- eller LED-lys for mere livligt pynt
 • Læg lyskæder langs bordet (gerne oven på en bordløber)
 • Find forskellige nips, som passer til din begivenheds tema
  • Til halloween vil det være oplagt med små græskar og uhyggelige ting
  • Til fødselsdag vil små flag eller ting, der minder om fødselaren, være perfekt
  • Til julefrokost vil gran, kogler og stjerner være hyggeligt

Forskellige begivenheder, forskellige foldeteknikker

De sorte servietter har mange muligheder: især når man folder dem. Foldeteknikken kan nemlig have meget at sige, så det er med at vælge den rigtige til din begivenhed. 

Vi har gjort det nemt for dig. Derfor opstiller vi nedenfor én simpel foldeteknik, der passer til mange forskellige anledninger ⤵

Den flotte serviet-burrito - til en festlig og elegant middag

Det lyder måske ikke så sofistikeret med en burrito foldet af en sort serviet. Men den er god nok. Det fede ved en serviet-burrito er, at den ikke behøver at være hverken perfekt eller præcis for at være flot. Den er nem at folde, så alle kan være med - selv de små kan hjælpe til. 

Sådan folder du en serviet-burrito med sorte servietter:

 1. Fold servietten helt ud
 2. Fold servietten diagonalt i halv, så du har en trekant. Men gør det skævt, så de to lag ikke ligger lige oven på hinanden
 3. Fold begge af trekantens hjørner ind mod midten - det behøver ikke være perfekt
 4. Rul servietten fra bunden og op mod de to “skæve spidser”
 5. Ta da! Du har en rund serviet, med to fine spidser der overlapper hinanden

Køb dine servietter i sort lige her

Med lidt held har vi ikke skræmt dig helt væk ved tanken om sorte servietter, men tværtimod givet dig et helt nyt syn på, hvor mange muligheder der kan være med enten almindelige eller sorte stofservietter.

Siden 2009 har vi sendt festligt pynt ud til danskerne, og hvem ved - måske du er vores næste kunde? Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi glæder os til at hjælpe dig med pynten!