Fars dag balloner

Sjov overraskelse til fars dag - Send en fars dag ballon 

Det er snart fars dag! Hvad skal man finde på at give i gave denne gang! Er du træt af kedeligt gaver? hvorfor så ikke overraske ham med en ballon - Ja du hørte rigtigt, vi hat er hav af muligheder til netop Din far. 

Vi puster ballonen op og går den klar til at komme afsted - Vi sender alle ballonerne med GLS eller PostNord alt efter hvad du vælger. Det er simpelt og nemt! 

- Du vælger den ballon du ønsker og klikker på den. 

- Du udfylder de felter der kræves, dato for levering, 

- I bestillingen kan du få den leveret direkte hjem til den heldig modtager 

- Husk vi sender med fragtfirma og derfor kan den valgte dato desværre ikke garanteres men den rammer den næsten hver gang! 

- Ballonen ankommer i en flot kasse

31 varer

pr. side

Hvorfor fejre vi fars dag? 

Den 5 juni er der altid fars dag - Det er fast hvert år! 

Så det betyder du skal lave morgenmad på sengen, tegne en flot tegning, eller komme med søde små gaver til din far! Det hele startet tilbage i 1935 Vi har altid lige siden det startet holdt det på Grundlovsdagen den 5 juni! Det betyder også vi ikke kan sende pakker ud på netop dagen. 

Men vi sender dem ud sådan de er fremme dagen inden, med et lille klistermærke på at det først må åbnes på fars dag! Der er med sikkerhed nogle som ikke kan vente i bare spænding på hvad pakken indeholder. Det er den bedste løsning vi har på at sende pakker ud som skal lande i en helligdag. 

Den bedste fars dag gave? 

Spørger du os om hvad den bedste fars dag gave er! Så giver vores svar nok sig selv, det skal selvfølgelig være en ballon! Men er det en personlig gave? 

Det synes vi helt bestemt det er, du kan skrive en sød hilsen som vi hænger under ballonen, det betyder når Din far åbner for papkassen vi afsender i, flyver der en flot ballon op af kassen, under ballonen sidder en seddel med den hilsen du har skrevet. 

Forsvinder ballonen op i loftet, spørger ingen om, men du får alligevel svaret! Nej vi binder en snor i sådan den ikke flyver op i loftet, eller hvis i åbner den udenfor. Snoren teper vi fast i bunden af kassen sådan den ikke slipper væk. 

For 10,- kan vi sætte en lille ballonvægt fast på ballonen, det betyder man kan tage den op af kassen og stille den rundt omkring, eller på bordet hvis man ønsker dette. 

Send mange balloner! 

Du skal ikke holde dig tilbage med at købe balloner! Vi har mulighed for at samle mere end bare 1 ballon i en kasse, men hvis de skal leveres samme dag.. Så skal du overraske din Far rigtigt meget på fars dag med en ballon. 

Så har du her muligheden for at få helt amok i balloner! Så tøv ikke med at lave søde hilsner, allt vores balloner som sendes med helium hedder send en ballon, ellers står det i teksten, det betyder også hvis du køber nogle af vores billige balloner som ligger i poser med 10,50 eller 100 stk så kommer i ikke oppustet men i en lille kuvert ved siden af! 

Så hold øje med hvad der er pustet op og ikke her! men muligheden for at skabe en festlig fars dag med balloner er helt sikkert med alle vores flotte modeller!