Engangskrus

Engangskrus til festen hvor du ikke gider vaske op! Du finder her alle vores modeller af krus både til fødselsdagen, eller bryllups festen, nogle af vores modeller kan gå i opvaskemaskinen, du finder mere info på hvert enkelt produkt. 

En ting er sikkert du slipper for opvasken + du får et langt mere festligt bord med vores engangskrus! 

Varer 1-36 af 76

Side
pr. side

Engangskrus til børnefødselsdagen 

Skal du holde en tema fødselsdag for barnet - og ved du ikke hvor du skal finde dem? Her på siden finder du alt du skal bruge for at skabe den rette stemning om det er fodbold tema fest eller prinsesse tema du skal holde! 

Men ikke nok med det så finder du her på siden også engangskrus som er til fint brug - Så det er ikke kun til børnefødselsdagen du finder glas, du finder og til bryllups festen. 

Krus til bryllup

Der er ingen tvivl om hvis du skal holde et bryllup så er det ikke baby boy krus du skal bruge, så er det måske vores fine "plastik" toppe du skal kigge efter der kan du vælge champagne glas, vin glas og mange andre modeller. 

Det smart er du vælger en bund i netop den farve som passer til dit tema - bunden kan du genbruge hvilket vi elsker! 

Udover det så er vores plastik krus lavet på sådan en måde kan du kan opvaske dem i opvaskemaskinen sådan du kan bruge dem til den næste fest. 

Fødselsdags papkrus 

Skal du holde en 30 / 40 / 50 års fødselsdag så skal du bruge de helt rigtigt papkrus - Vi sælger papkrus til fødselsdag fordi vi udemærket godt ved at når man holder en 30 års fødselsdag så er den sidste ting du gider står og vaske dine glas op! 

Men husk du må gerne købe papkrus selvom du ikke har rund fødselsdag du finder til enhver anledning på siden!