Flydelys

Herunder finder I vores udvalg af flydelys, vi har et bredt udvalg og gode priser, køb flere og spar mere. Vores flydelys måler 4 cm i dimateren, og er klar til at skabe den stemning du gerne vil gave til din næste fest, vores flydelys brænder i ca. 2 timer og fåes i mange flotte farver. 

Vi har de flotteste farver skal du holde en brag af et guld bryllup, så skal du tage et kig på vores guld flydelys - selvom det er metallic lys. 
 

10 vare(r)
10 vare(r)

Hos os finder du det bedste udvalg indenfor flydelys - Personligt er jeg helt vild med flydelys fordi de skaber en god og eventyrlig stemning til et bord - Vi har været til en fest hvor folk har brugt vores flydelys til forskellige ting, Vi kommer med top 3. 

3) Vi har hørt en fyr som engang skulle fri til kæresten - Han havde købt helt pakken til at gøre det til den mest romantiske aften for hans kæreste, han havde spredt rosenblade ud helt fra indgangen, røde hjerte balloner rundt i helt lejligheden, udover det havde han købt flydelys som var i deres spa bad. Han var fået all in, men flydelys fungere også i et spa bad ( dog uden bobler ) til at skabe en romantisk stemning. 

2) Et påskebord hvor familien skal samles om til en hyggeligt familie fest så skal man havde dækket bordet som aldrig før, vi elsker at se pynte op med ting som folk ikke har set før, og med nogle høje cylinder glas kan du blive nogle virkelig flotte bordudsmykninger med flyvelys, nogle flotte tulipaner helt ned i vandet og med et lille flydelys i toppen! Det er virkeligt flot og skal prøves, du kan gøre det med mange forskellige blomster, men tulipaner er altid smukke under vand! 

1) Den vildeste og lidt underlig vi har set er store fiske bowler som indholdte guldfisk, en lidt blomster på toppen og så små flydelys. der sker ikke fiskene noget med denne model, og det vil uden tvivl være med til at lave noget at snakke om hele aftnen, plus det ser virkeligt flot ud og skaber en masse liv til festen!  

Prøv dig frem og slip din indre barn frem når du skal pynte med flydelys! Kig hvad du har i skabe af sjove ting til at skabe det flotteste fest bord! 

/**/