Flydelys

Mangler du billige stearinlys til din næste fest, så finder du hos All4party et bredt udvalg af flydelys i forskellige farver. Flydelys er perfekte til at sætte stemningen til enhver fest. Se eksempelvis vores flydelys i guld og sølv, som giver et eksklusivt look til bryllupsfesten eller til nytår. Som navnet antyder, er flydelys beregnet til at flyde i vand, hvilket ser smukt ud til enhver borddækning.

Vores flydelys måler 4 cm i diameter og har en brændetid på ca. 2 timer. Køber du dine flydelys hos All4party, er du sikret markedets bedste priser. Har du brug for mange lys, tilbyder vi også en billigere flerstykspris. Se vores flotte farver herunder.
 

8 vare(r)
4,00 kr
5,00 kr
4,00 kr
tilbud
17%

Pris: 175,00 kr

Specialpris 146,00 kr

4,00 kr
175,00 kr
8 vare(r)

Skab en romantisk stemning med flydelys fra All4Party

Levende lys er altid perfekte til enhver romantisk anledning og med flydelys, der ligger og funkler i vandet, bliver den romantiske effekt blot endnu større. Skal du overraske din kæreste med en romantisk aften, er flydelys til bordet eller måske rundt omkring i vindueskarmene i hele lejligheden uundværlige. Vores flydelys er også perfekte til en hyggelig aften i spabadet. I så fald skal badevandet dog være uden bobler, men disse bobler kan passende erstattes af et glas bobler i stedet.

Ønsker du at gå all-in med romantikken, så husk, at du hos All4Party også kan finde rosenblade, som du kan sprede ud over gulvet eller sengen. Vi har også et stort udvalg af balloner, hvor et oplagt valg naturligvis vil være vores hjerteballoner, hvis det romantiske budskab virkelig skal frem.

Brug flydelys i hvid eller farvede som en del af bordpynten

Uanset anledning, så vil vores hvide eller farvede flydelys pynte på enhver borddækning. Du kan eksempelvis vælge at lave små øer af flydende lys på bordet sammen med nogle blomster. Flydelysene tager sig også rigtig godt ud i høje cylinderglas. Med vores flydelys i forskellige farver kan du skabe mange smukke og kreative bordudsmykninger. Kun fantasien sætter grænser!

Husk, at du i vores sortiment også finder meget andet tilbehør til borddækningen og festen generelt, såsom paptallerkner, hvis opvasken skal gå lidt nemmere eller vores konfettirør, der virkelig indbyder til fest.

Kontakt os, hvis du har brug for hjælp inden din næste fest

Sidder du inde med spørgsmål ang. vores flydelys eller festtilbehør generelt, er du altid meget velkommen til at kontakte os via vores kontaktformular. Vi sidder også klar til at besvare dine spørgsmål via vores mail ballonnord@gmail.com eller på tlf. 7199 8980. Sammen kan vi sørge for, at du får stablet en fest på benene, som dine gæster sent vil glemme!

/**/