Cubic-balloner

Firkantede balloner, som kan fyldes både med helium og luft. Du kan købe netop det antal du skal bruge.

4 varer

pr. side

Firkantede balloner med helium 

Man har i mange år kunnet købe firkantede balloner, men de har altid været i den dyre prisklasse af folieballoner.
Der er nu kommet en løsning, som gør det muligt at være med rent primæssigt, også som privat person.

Vi har dem i 3 farver, og der kommer flere med tiden. 

Ballonbuket eller balloner rundt i lokalet? 

Vores balloner måler 35x35x35 cm og vi anbefaler dem til to forskellige ting - enten enkeltvis rundt omkring i festlokalet, eller på bordet i stedet for blomster - eller i en buket sammen med andre balloner. I en buket anbefaler vi, at du bruger balloner i samme farvetema. Bruger du for eksempel guldballoner vil du godt kunne sætte en sort ballon dertil, men mix ikke farverne alt for meget, da det hurtigt vil komme til at se rodet ud. Skulle du have spørgsmål til, hvilke farver du kan sætte sammen, er du velkommen til at sende os en mail, så hjælper vi dig gerne med det.

Billig helium til dine balloner? 

Disse cubic balloner, eller firkanede balloner, som vi kan fyldes både med helium og luft. Vi anbefaler dog helium, da det giver en god effekt til ballonerne, og så er heliumballoner til festen bare meget sjovere end balloner med luft. 

Foretrækker du dog luft, anbefaler vi, at du bruger  dobbeltklæbende tape, så du kan hænge dem på vægge og lofter.

Ballonvægt til dine ballonbuketter 

Vi sælger ballonvægte, som kommer i mange flotte farver - skal du for eksempel lave sølvbuketter har vi sølv-ballonvægte, så det passer godt sammen.

Vi har igennem snart 10 år i ballonbranchen brugt alt  fra risposer, hjemmelavede vægte, møtrikker og mange andre ting som ballonvægte. Men disse farverige ballonvægte er klart at foretrække og er vores personlige farvorit. De er nemlig nemme at bruge med det sikre moteringsøje og så er prisen helt i bund.