Balloner med prikker

Her får du en pakke med balloner med prikker. Ballonerne har tryk hele vejen rundt og er super flotte i farven.
Du kan bruge ballonerne sammen med ensfarvede balloner eller i kombination med mange forskellige farver. Mulighederne er mange, når du skal pynte med balloner.

Ballonerne er 12" hvilket betyder, at de har en diameter på 23 cm, hvilket er en standardballonstørrelse.

Ballonerne kan bruges både med helium eller med normal luft. Du kan se vores
ballongas her.

24 varer

pr. side

Balloner med prikker

Når du køber dine prikkede balloner hos All4Party, er du sikker på, at kvaliteten er helt i top! 
Vi bruger selv balloner med prikker i forskellige sammenhænge, og det giver et virkelig godt look i din ballonbuket. Vores balloner med prikker er tysk kvalitet og kommer fra et firma som hedder Belbal. De er kendte for at lave kvalitetsballoner, og prikkerne er trykt over det hele på ballonen og ikke kun på én side, hvilket man ellers ofte ser. Derfor kan vi også med god samvittighed sige at vores prikkede balloner, er de bedste på markedet. 

Du kan bruge både helium og luft i ballonerne. Der forskellige muligheder for billig helium til dine balloner her på siden og uanset hvilken ballon du vælger, kan de fyldes med helium. Vores balloner er nemlig alle i en kraftig kvalitet, der godt kan klare at blive fyldt med helium. De svæver i luften længe og de opfylder alle krav til legetøj. 

Ønsker du i stedet at bruge luft, anbefaler vi, at du benytter dig af en pumpe, som du kan finde her: pumpe til balloner.Da mange af vores balloner med prikker er gennemsigtige krystalballoner, kommer der nemlig kondens i ballonerme, hvis de oppustes med munden og det kan ses i ballonen, hvilket ikke giver det bedste resultat.

Konfettirør sælger vi rigtig mange af hver dag, både til private og virksomheder. Det hænger sammen med, at vores konfettirør er billige og i topkvalitet.

Vi er glade for at kunne tilbyde dig vores konfettirør til super stærke priser.
Vi har 3 størrelser: 40 cm, 60 cm, og 80 cm

Vi garanterer masser af konfetti over det hele, når rørerne bliver skudt af, så vi anbefalder ikke, at du gør det hjemme i privaten ;) 

Hawaiikranse er populære til de klassiske hawaiifester men også til karneval eller andre festlige begivenheder. En hawaiikrans pifter enhver fest op. 
Vi er vilde med hawaiikranse, og har dem i mange forskellige kvaliteter og priser. Uanset hvilken kvalitet eller størrelse du vælger, kan du være sikker på, at du er klar til den næste fest.