Lilla

Brug lilla servietter til din borddækning

Er du på udkig efter lilla servietter til din næste fest eller komsammen? Så er du et heldigt asen - her hos os finder du nemlig et udvalg af lilla servietter, der kan tage din borddækning til nye højder. 

Den lilla farve er elegant, og så ser man den ikke alle steder. Bruger du lilla servietter til en fest, kan du være sikker på, nogle af dine gæster vil gå derfra med tanken: “Wow, hvorfor har jeg aldrig brugt lilla, når jeg har dækket bord?”. 

2 varer

pr. side

Sæt prikken over i’et med lilla servietter

Men hvornår skal du så bruge lilla, tænker du måske. Og svaret er: Du kan bruge det til de fleste begivenheder. Vi siger ikke, du skal gå all in på lilla og have alt i den flotte farve, men det er helt op til dig! For sådan et helt lilla tema kunne også være virkelig flot. 

Har du ikke mod på at gå all in på den lilla farve, kan du i stedet vælge at have enkelte pynteting i lilla. Brug det igennem hele festlokalet for at skabe en rød tråd i dit tema. 

Til et bryllup vil en farvepalette med den lilla farve og eksempelvis grøn være den perfekte blanding af elegant og friskt, feminint og maskulint. Den klassiske børnefødselsdag er også en mulighed for at bruge lilla. Prinsesser har lilla kjoler og dinosaurer har lilla reptilhud.

Fold dine servietter i lilla med den her specielle metode

En helt enkel, urørt og lilla serviet kan komme til at se lidt almindelig og kedelig ud. Folder du den derimod, eller lægger to lilla servietter sammen, er historien pludselig en anden. Desuden ser det også ud som om, du har gjort dig mere umage for dine gæsters skyld, når du giver den lidt ekstra gas med pynten. 

For at inspirere dig har vi samlet tre foldemetoder, du kan bruge til dine servietter i den lilla farve. 

1: Sådan folder du en lilla serviet som en rose

  1. Fold servietten helt ud, og derefter i halv, så du får en trekant
  2. Rul servietten op fra bunden, indtil der er cirka fem centimeter til trekantens spidse top
  3. Vend servietten om
  4. Rul fra enten venstre eller højre side, indtil du når den anden ende
  5. Tag den løse ende, og fold den ind under det ydre lag
  6. På bunden af rosen er der to lag serviet, som du skal trække forsigtigt fra hinanden, så du får blade på bunden af rosen
  7. Et voila - du har nu en servietrose!

Køb dine servietter i lilla allerede i dag

I 20019 startede All4Party i en lille kælder, hvor sortimentet bestod af så lidt som ti farvede balloner. I dag har vi udvidet en del, så vi nu står med et kæmpe sortiment af alt, der hører til festlig pynt.

Hvis du leder efter pynt og tilbehør til din næste fest, har du fundet de rette. Vi vil med glæde hjælpe dig på vej, hvis du har nogle spørgsmål.