Små klemmer

Mini klemmer eller små klemmer er ikke kun noget vi sælger til nisser! Der er et hav af muligheder med disse små klemmer, den mest bruge anledning til at bruge den er til bordkort. Pakkerne indeholder 10 - 20 stk det står der mere info om under hvert produkt. Klemmerne er lavet i træ og farvet.

8 varer

pr. side

Små klemmer til opslagstavle 

Har du lavet en hjemmelavet opslagstavle og mangler små klemmer? Så kan du også bruge disse små træ klemmer, Vi har selv en i hjemmet som hænger i vores kontor, den er lavet af en stor træplade som er beklædt med stof, vi har brug bomuldssnor og klipset fast på bagsiden, og hængt små klemmer fast på snoren, på den måde har vi lavet en tavle til en billig pris, som vi kan skifte ud når farverne ændre sig. De små klemmer hjælper med at holde styr på noter, men mest af alt bruger vi det til små billeder som er hyggeligt at se tilbage på! Så skap en god og hyggelig stemning for få midler. 

Mini klemmer til bordkort. 

Skal du holde en fest så bruger de fleste bordkort - Disse små klemmer kan også bruges til at holde styr på Dine bordkort, der er flere måder du kan sætte den, den mest brugte er at sætte bordkortet fast på glasset. På den måde får du et hyggeligt look, og det er super nemt at gå til. Vi har et bredt udvalg i både klemmer og bordkort, og det gør at du har et bredt udvalg i farver og former sådan vi kan ramme netop den stemning du gerne vil til din næste temafest

Servietter og små klemmer! 

Er du ikke så god til servietfoldning? Så har vi en løsning! Det du skal bruge er servietter, netop den model du ønsker lad os sige du skal holde en barnedåb, du vælger en himmelblå serviet, udover det skal du bruge noget silkebånd og en mini klemme i den farve du ønsker, du starter nu med at folde servietten på midten, tage et stykke silkebånd som kan nå rundt om servietten, du “låser” nu båndet med en lille klemme! Det giver virkelig en hyggeligt og sød stemning til bordet!