Tyl

Tyl stof - det perfekte tilbehør til dit bryllup

Til et bryllup kan du vælge at gå i rigtig mange retninger med borddekorationen. Rustikt, naturligt, minimalistisk, enkelt eller ekstravagant, luksuriøst, sofistikeret og gennemført er blot nogle af de kategorier, du kan vælge mellem. 

Uanset hvilken retning du vælger at gå i, kan du benytte dig af tyl. Billigt tyl stof er alsidigt, praktisk og super flot. Med tyl kan du med en minimal indsats tage dine dekorationer til et helt nyt niveau - uden det vælter budgettet.

16 varer

pr. side

Tyl til bryllup kan gøre forskellen

Med tyl stof kan du både dekorere lokale, borde og stole. Der er et utal af metoder, du kan bruge, hvis du vil gå all in på tyl til bryllup. Det er sofistikeret, enkelt og yndigt.

Dekorér stolene med tyl

Hvis du ikke har de pæneste stole at vælge mellem, eller du måske synes, de trænger til lidt ekstra, kan du med fordel bruge tyl til at dekorere stolen. Det eneste, du skal gøre, er at tage et langt stykke tyl og binde om stolen, så det samles bag på stolens ryg. 

For at gøre det endnu finere kan du i knuden binde en lille buket eller kvist - så ser det endnu finere ud. Du kan også binde tyllet om og slutte med en stor, flot sløjfe. 

Lav en photobooth, hvor gæsterne kan forevige dagen

En anden ting, mange vælger at benytte deres tyl på rulle til, er at lave et lille gardin, hvor der kan tages billeder foran. De kan se ud på mange måder, tage mange former og være i mange farver. 

Du skal bruge noget til at hænge tyllen op i, gerne et stykke solidt reb, og et langt stykke tyl, du kan hænge over rebet. Det minder lidt om at hænge vasketøj op - det ser bare meget pænere ud. Vil du gøre mere ud af det, kan du hænge lyskæder, blomster og andet pynt op i “forhænget.” 

Din lille hjemmelavede photobooth vil med sikkerhed være et hit blandt dine gæster. 

Brug tyl som bordløber

En tredje ting, du kan bruge tyl til, er at lægge det som en bordløber langs jeres spisebord. Det ser især flot ud, hvis tyllet draperer langs hver ende af bordet, så det overskydende hænger ud over kanten. Hvis du vil, kan du vælge at binde det overskydende tyl med en flot sløjfe og en lille kvist, blomst eller noget helt tredje, så der er lidt samling på det.

Køb tyl på rulle hos os

All4Party fik sin begyndelse i en kælder i 2009, hvor vi kun havde ti balloner i vores sortiment. Igennem årene har vi udvidet, så vores sortiment består af et utal af festpynt, herunder billigt tyl til bryllup, karneval, fastelavn eller en helt fjerde fest. 

 

Prisen på det tyl, vi sælger, afhænger selvfølgelig af størrelsen, farven og mængden af tyl - dette kan du nemt se på vores hjemmeside.