Honeycombs - Bikube

Leder du efter noget unikt og iøjnefaldende til din næste begivenhed eller fest? Tjek vores honeycomb  ud! Kommer i flere farver perfekt til fødselsdage, babyshowers og meget mere. Desuden er det nemt at arbejde med og kan hurtigt gøres klar til en fest.

Varer 1-36 af 46

Side
pr. side

honeycomb papir

Kan også tilføje et unikt præg til din gaveindpakning ved at montere en af vores små honeycomb på 10 cm. Vi har dem i flere farvet og prisen er helt i bund, skab liv og glade dage på din indpakning og skab en hyggelig indpakning, Er det de små du ønsker at bruge så behøver de ikke engang at komme op at hænge, du kan blot bruge dem på bordet, Skal du holde barnedåb for en dreng kunne det være du bruge blå og hvide honeycomb. 

 

Honeycomb guirlande

Er du helt vild med guirlander? Hos os finder du en masse forskellige modeller af guirlander, om du skal bruge små flag guirlander, eller vores helt store som kan bruges til de store fester, så finder du dem hos os. Du skal ikke tøve med at ring eller skrive til os hvis du ikke finder det du søger indenfor honeycomb guirlander, vi har før lavet dem selv, sådan man kan få netop den farve man gerne vil have. Måden vi gjorde det på var ved at binde en snor igennem et lokalt og så montere de størrelser og farver du ønskede. Det ser super godt ud og net at gå i gang med. 

 

Papirskugler eller Honeycomb?

Når du er du udkig efter de fine modeller vi har er du måske kommet i tvivl om hvad de enlig hedder? Nogle kalder dem for papirskugler, andre for honeycomb, vi kalder dem lidt for begge dele, men de fleste som vi snakker med siger honeycomb, og det er ikke så underligt, får når man folder dem ud ligner det meget godt en "bikube" når du først begynder at få dem hængt op i lokalet vil du hurtigt se en super udsmykning, og ligesom med alt andet udsmykning så jo flere der kommer op jo vildere ser det ud! 

 

Hvad passer til Honeycomb? 

Står du overfor det store festtelt og skal til at pynt op? Du havde tænkt der skulle en masse papirskugler op at hænge i forskellige størrelser. Men du syntes stadig der mangler noget, så tag et kig på vores rislamper, eller pompom - Det kan du nemt og hurtigt blandet sammen, rislamperne er til dig som gerne vil have det skal gå hurtigt, de er nemme at arbejde med, og skaber lynhurtigt en stemning, er du mere til at sidde i sofaen og gøre klar til festen, så skal du kigge på vores pompom, de tager lidt længere tid at gøre klar, men der er ingen tvivl om at når du er færdig vil du have en fortryllende udsmykning til festen. 

Så hvad passer sammen med honeycomb? 

Disse tre ting vil jeg kunne mixe sammen i loftet hvis skal man skabe en stemning der er eventyrlig og fortryllende. 

Køb honeycomb i farver hos All4Party

Du finder et kæmpe udvalg i forskellige farver, størrelser og prisklasser, en ting er sikekrt du finder en som passer netop til den udsmyknign du skal lave til festen, Vi ser frem til at modtage og pakke din ordre med de fineste honeycomb, og når du har pyntes op til festen så tøv ikke med at sende os et billede af din festudsmykning det betyder meget for os at se hvor fint folk får pyntet op.