Linkballoner

Link balloner er det nyeste indenfor balloner, og det kommer vi til at se meget mere af, mulighederne er mange når vi snakker om de nye link balloner, det helt enkle er man blot binder dem sammen i en lang kæde og hænger dem op, men der mange muligheder når du kan prøve at søge rundt på nette og finde nogle billeder, link balloner er nemme og arbejde med, og vi kan kun anbefale dem hvis du selv vil lave noget sejt til festen. Link balloner kommer i pakker 8 balloner. 

Link balloner har en tut i toppen af ballonen hvilket gør det muligt at binde dem sammen som en kæde! Vi elsker dem prøv selv, vi er sikker på de også vil gøre jeres fest endnu sjover.

Link balloner kan alt! Vi bruger dem næsten hver dag, og mulighederne er mange. Skulle du have nogle spørgsmål til link balloner er du velkommen til at kontakte os på telefon eller mail så hjælper vi dig alt vi overhovede kan. All4party har alt indenfor balloner og kan hjælpe uanset, hvad dine behov er!
 

16 varer

pr. side

Billig helium til dine balloner, det finder du hos os, udover vi har danmarks bedste priser på tilbehør til dine balloner, så finder du helium til dine balloner, folk har nogengang svært ved at finde ud af hvordan det er når man skal have sine balloner til at flyve, det kan vi hurtigt fortælle, når nu de skal svæve, eller flyve så skal du bruge ballongas til dine balloner, hvis du blot skal have den på en ballon pind, så er det nok bare at bruge helt normalt luft, men det er bare så meget sjover når ballonerne svæver, og så er du nød til at fylde med med helium, men vær ikke ked af du tror måske det er dyrt, men bare rolig hos os sælger vi billigt helium så alle kan være med, vi sælger en lille flaske som fylder 30 balloner, og så en lidt størrer flaske hvor du kan fylde 50 balloner med helium, når du er færdig med flasken så skal du ikke sende noget retur til os, du skal blot smide flasken ud på gengrugs pladsen, det gør det hele meget nemmer for os alle. Skal du bruge med helium til dine balloner, så kan du også få en flaske hvor du kan fylde mange flere balloner, det betyder dog det ikke er en engangs flaske, den skal du afhente på et af vores afhentings steder som findes rundt i hele danmark, der er omkring 50 steder hvor du kan afhente dine flasker. Skal du fylde mange balloner er denne løsning den mest billige hvis i skal bruge helim til jeres balloner, ring eller skriv til os så finder vi den bedste løsning på jeres helium spørgsmål. Konfettirør er altid et hit lige meget om i er en klub som skal holde en kæmpe fest hvor der skal være konfetti over alt, vi sælger billig konfettirør det er ligemeget om det skal være guld eller sølv, eller hvis du ønsker blandet farver, så kan vi hjælpe, der er også forskellige størrelser på vores konfettirør, vælger du et af de store rør så er det klart det indholder mere konfetti end hvis du vælger de små rør, men vores prisen starter ved kun 20 for for et konfettirør, det betyder alle kan være med når i skal holde fest, husk ny konfettirør til nytår det er et must, især hvis i ikke skal holde det hjemme, det betyder nemlig i slipper for at støvsuge det hele op selv, man må ikke tage til en fest uden lidt prank, og disse rør er super sjove, og fylder hurtigt en fest med konfetti, Husk nu at køb et ekstra konfettiør, man løber altid tør inden man er færdig med dem. Vores rekord er at skyde 100 stk 80 cm rør af på en aften det var en stor fest, og der var meget konfetti over det hele, skal jeres næste fest være et hit, så husk at køb konfettirør, vi har dag til dag levering, og kommer direkte til din GLS pakke shop som du ønsker.