pink

Hold den perfekte børnefødselsdag med pink servietter

Leder du efter pink servietter, så du kan sætte prikken over i’et til dit barns børnefødselsdag? Der er ikke en større belønning i livet, end når du kan se julelys i dit barns øjne over noget, du har givet dem eller lavet.

Når du skal dække bord til dit barns fødselsdagsfest, kan det virkelig betale sig at give den en ekstra skalle. Både dit barn, men også dit barns venner, vil falde på halen over et tema, der virkelig er gjort noget ud af. 

17 varer

pr. side

Pynt bordet op til den helt store guldmedalje med servietter i pink

Det første trin, når du skal gøre klar til børnefødselsdagen, er at gøre pynt klar. Hvis temaet er eksempelvis er pink, er det bare med at give den gas.

En hvid dug med en pink bordløber vil både være flot for børnene - og også deres forældre. Hvis du finder det nemmest, kan du benytte dig af paptallerkener. Vi har altid et stort udvalg af servietter og paptallerkner med motiver, og mon ikke, du kan finde lige præcis det motiv, du ved ungerne vil elske?

Langs bordløberen kan du lægge pink balloner, blomster, små bamser og slik. Hvis du ikke er helt med på idéen om levende lys til en børnefødselsdag, kan du altid bruge LED-lyd eller lyskæder som et ufarligt alternativ. 

Forbered flotte desserter

Hvis børnene er inviteret til kage, er det især her, du kan brillere og imponere. Børn elsker søde sager, og er det så endda flot lavet, er det bare perfekt. Gør du noget ekstra ud af det, er vi sikre på, at responsen vil være det hele værd. 

En kage med en enhjørning på toppen er især populær. Du kan selv vælge, hvor meget eller lidt, du vil pynte med, men det kræver egentlig kun:

  • En enkel lagkage med marcipan eller fondant
  • Et enhjørningehorn, du eksempelvis kan lave af fondant
  • Et par ører, du også kan lave af fondant
  • Nogle øjenvipper, du enten kan lave af fondant eller med glasur

Hvis du vil gøre mere, kan du eventuelt putte guld- eller regnbuefarvet drys rundt om kagens nederste del, lave regnbuer med glasur eller stikke fine slikkepinde i kagens sider.

Når børnene får glasur ud over det hele, har de heldigvis en flot, pink serviet, de kan tørre mulen med.

Lav sjove aktiviteter for børnene

Til børnefødselsdagen vil sjove lege være lige så vigtige som festpynten. Børn kan være et svært publikum, når det kommer til at finde på sjove lege. Men vi har samlet et par ting, der plejer at være et rendyrket hit. 

En skattejagt er næsten altid en sikker vinder. Med en skattejagt får børnene lov til at tænke selv, og du får typisk også et øjeblik til lige at rydde op og samle taknerne, mens de leder efter den helt store skat. Skattejagten kan laves efter et tema, eksempelvis pirat- eller enhjørningetema, så det hele passer til dit barns interesser. 

Du kan også gøre en piñata klar til børnene (med dit barns yndlingsslik indeni). Til dette skal du kun bruge lidt plads, et sted at hænge piñataen op, et bind til øjnene og et bat. Du kan købe en piñata i form af en pirat, enhjørning, æsel med flere på vores side. 

Køb dine pink servietter hos All4Party

All4Party startede i 2009 i en lille kælder. Sortimentet bestod blot af ti forskellige balloner. I dag har vi heldigvis fået udvidet sortimentet, så det består af alt fra balloner til piñataer til servietter til meget mere. Det betyder, at du kun skal handle ét sted for at finde alt til festen. 

 

På udkig efter pink servietter? Du finder hurtigt din favorit i vores brede sortim