Flamingo-tema

Herunder finder du vores udvalg af flamingo temating.

Du finder mere info om de forskellige flamingo-produkter under hvert produkt.
Flamingoen er festlig med sin pink fjerdragt og derfor har det vundet danskernes festhjerter.

 

11 varer

pr. side

Flaminger tema er kommet for at blive! Vi kan med sikkerhed sige vi ikke kan gå en sommerigennem uden at se vores flotte flamingo tema til en sommerfest! Vi er selv helt vilde med det og vores forskellige modeller af tema ting gør det til en leg at finde netop det flamingo tema som du skal bruge til din næste fest. Vi har alt lige fra flamingo dug, flamingo tallerkner, men også de helt små ting som sugerør som passer i farven til flamingo festen.. Om i skal holde en lille fest med få gæster så har du mulighed for at købe helt ned til 8 personer! 

Flamingo badering kan være med til at skabe den helt rigtigt stemning når i skal holde en temafest - og har i en pool så er der ingen dårlig undskyldning for at festen ikke ender i et poolparty - Er du mere til at andet badedyr så hjælper vi også med det! Vi har nemlig et kæmpe udvalg af badedyr og dem vi har et luksus udgaven. 

Når du skal til at dække et flot tema bord så skal du altid finde dit indre legebarn frem, Hvem siger der er regler for hvordan du skal pynte et bord? Du kan gøre det netop som du selv ønsker, jo mere pynt der kommer på et bord jo mere festligt kan du få det. Men start med en flot dug som passer til temaet, vores flamigno dug vil være med til at sætte rammen for hvordan et flot bord kunne starte ud. Der er ingen tvivl om at når man holder en flamingo fest så kan man finde meget sjovt ved at kigge på vores hawaii tema som ligger tæt op imod flamingo tema! 

Hawaii krans til alle dine næster - Skal du holde din flamingo fest om sommeren kunne det være en sjov gimmick at give alle dine gæster en hawaii krans, det er en billig og sjov ting som de fleste kan overskue at montere på din flotte fest krop! Vi sælger dem i pakker med 24 stk, Det betyder du nemt og billigt får nok til alle dine gæster. Du finder vores billige hawaii krans her. 

Vi har personligt holde en sommerfest hvor vi lejede rigtigt plamer til hele lokalet! Vi kommer jo fra Frederikshavn hvor vi er kende fra vores palmestrand! Så vi skulle holde en rigtigt sommerfest og derfor tænkt vi at plamer kunne være en sjov ting at pynte med! Dog var det knap så nemt at flytte rundt med, og uden en helt flot stærke mænd så var palme iden ikke så gode alligevel! Og hvorfor alt den snak om palmer i en flamingo tema, det er fordi vi selv syntes palmer er med til at skabe den helt rigtige stemning når man skal holde en fest som skal danne rammen om en god sommerfest ! Derfor har vi fået oppustelig palmer hjem, som gør det nemt for de fleste at få palmer med til festen! Dog er det ikke helt rigtigt palmer, men du får effekten af hvordan en rigtigt sommerfest skal se ud. 

Sidste men ikke mindste så skal du huske solbriller med flamingo tema! De er virkelig sjovt og anderledes og med sikkerhed vil du med disse solbriller kunne skabe en helt masse opmærksomhed til din næste sommerfest! Plus du slipper for at få sol i dine øjne hvis i skal holde sommerfesten udenfor en dejlig sommerdag!