Fødselsdagsballoner

Send en ballon med helium - Vi puster den op og sender den til en du holder af.

Vores balloner er Qualatex-balloner, som er verdens bedste balloner. Vores folieballoner, som har en super ventil, holder længere end andre balloner. Det vil uden tvivl skabe begejstring til fødselsdagen, hvad enten selv kommer med ballonen, eller du får den sendt direkte til modtageren. 
 

Herunder finder du alle vores fødselsdagsballoner i folie, de koster 89,95 kr og kommer oppustet med helium i en kasse, klar til brug.
I indkøbskurven kan du skrive, hvilken dato den skal modtages, og om vi skal skrive en lille seddel og ligge sammen med ballonen. 


 

Varer 1-36 af 105

Side
pr. side

Fødselsdagsballoner 

Står du og skal til fødselsdag men desværre ikke kan komme? Det kender vi alle sammen, hvad gør du så? Du kunne sende en buket blomster, men medmindre det er din mormor på 100 år ville hun syntes det var kedeligt - Hvorfor ikke prøve noget andet, hvorfor ikke sende vores balloner! JA du hørte rigtigt vi sender balloner, oppustet med helium sådan de flyver op af kassen når modtager åbner kassen! 

Fødselsdags balloner med helium 

Når du sender en ballon fra os er det første svære valg hvilken du skal sende, vi har over 200 modeller og der kommer flere og flere til hvert år! Når du har fundet den rette ballon du ønsker, så skal du indtaste din hilsen du ønsker modtageren når med ballon - Vi printer den ud og hænger den under ballonen, du kan vælge om der skal en vægt på, prisen afhænger af størrelsen på din ballon men priserne starter på 10,- for en ballonvægt, vælger du det ikke så taper vi blot ballonen i bunden af kassen sådan den ikke flyver væk når man åbner for kassen. 

Hvornår skal ballonen modtages? 

Når du køber en fødselsdag ballon hos os skal du også ind og vælge hvilken dato du ønsker den skal modtages, der har du muligheden for at vælge alle hverdage i vores kalender system, dog skal du være opmærksom på at vi IKKE altid kan ramme den dag du ønsker, vi gør alt vi kan, men sidder du en aften klokken 23.00 og tænker “Min kone har fødselsdag i morgen, hvad skal jeg gøre!?” Så hjælper det ikke du vælger dagen efter, da vi sender alle vores balloner med GLS kan vi på ingen måde få en ballon frem samme dag! Det er ret umuligt! Du er altid velkommen til at komme forbi efter den, her skal du blot sende os en mail eller ringe og lave en aftale! Men vi skal lige have lidt tid at løbe på for at kunne få den ud, og når vi sender vores balloner med GLS så er vi ikke altid sikker på at de rammer den rette dag, der kan op med højtider være travlt og der kan derfor komme en dag mere på når du sender en ballon, så vil du være helt sikker så vælg dagen inden hvis det er super vigtigt den kommer frem. 

Fødselsdagas balloner er kun for børn? 

NEJ NEJ og atter nej! Vores balloner er for alle! Vi har balloner til enhver lejlighed og alder, det er korrekt man forbinder balloner med børn men sådan skal man ikke tænke, vi sender alle til enhver anledning og enhver alder, vores rekord er 100 års fødselsdag, så man må sige det ikke kun er til børnefødselsdagen der skal balloner til, vi arbejder hele tiden kan at der skal nye balloner / modeller til sådan du kan vælge mellem endnu flere, og vi tager gerne imod forslag, så har du et ønske til en buket / enkelt ballon du synes vi mangler så skriv vi elsker nye forslag eller ideer til ting som mangler på vores side! 

Kan ballonerne holde til vi sender dem? 

JA vores balloner kan godt holde til vi sender dem, og vi sender hvert år mange 1000 balloner afsted med helium, vi har fået lavet nogle kasser sådan de ikke går så nemt i stykker, udover det har vi fået dem designet sådan at man ikke kan skære ned i ballonen hvis man åbner den med en kniv. - Vi er mega glade for alle vores balloner vi sender afsted! Og der kommer hele tiden mere og mere på siden og forskellige modeller. MEN når det er sagt så kan vi ikke altid være helt 100% sikker på der ikke kan ske noget når vi sender en ballon, det er tale om balloner som kan springe, og det sker engang imellem at en ballon springer og det er super træls sagt på jysk! Skulle det ske skal i blot tage et billede og sende os en mail! Så får i en ny ballon eller pengene retur. 

Vi puster ballonerne op i god tid sådan vi er sikker på de ikke står og er utætte, skulle det ske puster vi en ny op sådan vi hele tiden har styr på der ikke skulle være et lille hul i ballonen.