Sølvbryllup

At holde sølvbryllup er en stor ting, og ægteparret fortjener en ordentlig fejring af deres kærlighed. Hos All4Party har vi Danmarks største udvalg i pynt, og dermed har vi stensikkert også den pynt og borddækning, du skal bruge, for at holde et sølvbryllup med manér. 

Vi har masser af forskellig pynt, og altid skarpe priser.

Varer 1-36 af 91

Side
pr. side

Værd at vide om traditioner til et sølvbryllup

Som de fleste nok ved, markerer sølvbrylluppet et ægtepars 25 års bryllupsdag. Altså en meget speciel dag for ægteparret, som selvfølgelig fortjener en fejring med manér. Fejringen er som regel større og lidt mere formel end et kobberbryllup(12,5 års ægteskab), men minder en del om et guldbryllup(50 års ægteskab). Alligevel er der nogle små forskelle i traditionerne 

Morgensang og æresport

Ligesom til et guldbryllup starter sølvbrylluppet med samme tradition. Ægteparret starter morgenen for deres 25 års bryllupsdag med at blive sunget til, mens de står under æresporten. 

En æresport er en udsmykning af ægteparrets hoveddør, og oftest lavet af grangrene, og udsmykkes med blomster, blade og lamper. Den arrangeres som oftest af den nære familie, og opsættes aftenen eller natten forud for festdagen.

Der er en række forskellige sange man kan synge om morgenen, men den helt store klassiker er ‘Det er så yndigt at følges ad’ af NFS Grundtvig. Ofte er der også booket et lille orkester eller en enkelt musiker, for at gøre det endnu mere festligt.

Morgenmad

Når morgensangen er sunget færdig, inviteres gæsterne indenfor hos ægteparret. Det kan være i deres private bolig, men ofte vil der være så tilpas mange gæster, at denne del holdes i et forsamlingshus eller lignende. 

Her serveres morgenmad og kaffe til de fremmødte, og musikerne bliver nogle gange også for at spise med, og eventuelt spille et par numre mere. 

25 års bryllupsdag og fest om aftenen

Noget af det specielle ved et ægtepars 25 års bryllupsdag er, at der oftest også er en del af festen, der ligger om aftenen. Hvis selve bryllupsdagen ligger på en hverdag, vil aften-festen dog som oftest ligge i den efterfølgende weekend. Festen minder i struktur en del om den traditionelle bryllupsfest. 

Selve dresscoden vil ikke være lige så formel, men ligesom til et almindeligt bryllup vil der være bordplan, taler, sange og andre underholdende indslag. 

Mod slutningen af aftenen vil ægteparret skulle vise, om de stadig kan huske brudevalsens trin, når gæsterne samles omkring dem, og klapper i takt.

Aftenen sluttes med ‘skrub af mad’. 

Pynt op til sølvbryllupsfest med bordkort, og andet pynt og få en uforglemmelig dag

Pynt er selvfølgelig en uundværlig del af sølvbrylluppet. For at gøre det hele mere festligt, er der en række ting der er oplagte at pynte med. Og Hos All4Party har vi et stort udvalg i pynt, som kan bruges til et sølvbryllup. 

Et oplagt gimmick til fejringen er at pynte kun med sølv-pynt. Det er næsten ikke et rigtigt sølvbryllup, hvis du ikke har både bordpynt og bordkort i sølv. Vi har et stort udvalg af bordpynt i sølv, og har således både balloner, duge, lys, guirlander, og meget andet i en sølv-variant.

Det er også oplagt at markere den 25 års bryllupsdag med folietal-balloner, som på en festlig måde markerer de mange års ægteskab 

 

En oplagt del af borddækningen er Bordkort. Vi har både almindelig bordkort, samt bordkort i sølv, der passer helt perfekt i borddækningen til et sølvbryllup. 


Hos All4Party har vi prisgaranti, og vi sørger altid for hurtig levering. Har du nogle spørgsmål til vores produkter, kan du skrive til [email protected] eller ringe til + 45 71 99 89 80.