Foliebogstaver

Står du for at skulle holde årets store temafest, barnedåb, bryllup, fødselsdag eller lignende, er der mange kreative idéer til, hvordan dette kan gøres. Ved brugen af balloner formet som bogstaver kan du hurtigt sætte prikken over i’et og personliggøre netop din fest.

Hos All4Party tilbyder vi et spændende og stort udvalg af ballon bogstaver i folie, som passer til enhver begivenhed. Herunder finder du bogstaver i sølv på 35 cm og 40 cm guldballoner, der er beregnet til luft. Du finder ligeledes bogstavsballoner på 100cm i guld og sølv, som er perfekte til at fylde med helium, hvis det ønskes. Ballonerne er selvlukkende og sælges enkeltvis.

Pris
kr  - kr
1-48 of 98
49,00 kr
49,00 kr
49,00 kr
49,00 kr
1-48 of 98

Personliggør festen med bogstavsballoner

Du kan personliggøre festen med de flotte bogstavsballoner fra All4Party.dk ved f.eks. at skrive dit navn, skrive tillykke eller gøre brug af vores hashtag ballon og derved skabe nogle lækre tags som f.eks. #party #summer etc. Disse tags kan dine gæster bruge, hvis de poster billeder fra festen. Der er mange kreative muligheder ved at benytte sig af vores folie bogstavsballoner, og her er det kun fantasien, der sætter grænser for, hvad du kan stave til.

Ballonerne har en lang levetid - hvad enten du fylder luft eller helium i dem. Lad dog være med at puste dem op flere dage inden festlighederne løber af stablen. Gør det lige op til, så du får det bedste resultat. Der medfølger et sugerør til hver ballon, som gør oppustningsprocessen lettere.

Vi har Danmarks største udvalg af balloner

Vi hos All4Party er stolte af at kunne sige, at vi har Danmarks største udvalg af balloner. Vores folie balloner med bogstaver er derfor ingen undtagelse. Det store udvalg kan måske også gøre det svært at vælge hvilke balloner, der vil passe bedst til din næste fest. Måtte du derfor sidde inde med spørgsmål til en bestemt kategori eller blot undres over noget på vores webshop, er du altid velkommen til at kontakte os.

Dette kan du gøre på tlf. +45 71 99 89 80 eller ved at udfylde vores kontaktformular på hjemmesiden. Vores kompetente medarbejdere vil derefter besvare din henvendelse hurtigst muligt.

/**/