Foliebogstaver

Foliebogstaver i forskellige størrelse, i farverne guld og sølv. 

40 cm er til luft og kan ikke svæve med helium.

100 cm er til helium, dog kan de også bruges til luft. 

Varer 1-36 af 202

Side
pr. side

Vi har bogstavballoner i både sølv og guld 

Vi har både guldballoner i forskellige bogstaver og sølvballoner i forskellige bogstaver. Du kan blande dem, som du lyster, og du kan lave så korte ord eller så lange sætninger, som du har lyst til. Vi har endda foliebogstavsballoner i store og små størrelser. 

En klassisk måde at bruge folie bogstav ballonerne på er, hvis du hænger dem op på en tom, lidt kedelig væg. Så bliver den straks mere spændende at se på eller tage billeder foran. Nogle vælger også at stille bogstaverne på et bord eller endda gulvet. Det er bare med at prøve sig frem. 

Nogle af de mest almindelige sætninger eller ord, folk bruger ballonbogstaver til, er:

  • Happy Birthday!
  • Happy New Year!
  • Tillykke med fødselsdagen!
  • Godt nytår!
  • Det blev en dreng!
  • Det blev en pige!

Men der er selvfølgelig mange, mange, mange flere muligheder med bogstavsballoner. Du skal egentlig selv plukke de bogstaver, du har brug for, ud - ligesom bland-selv-slik. 

Folieballonbogstaver er super nemme at bruge

Hvad end du bruger sølvbogstavballoner eller guldbogstavballoner er lige godt. Fremgangsmetoden er den samme, og vi har gjort det så nemt som muligt for dig. 


Vores små folie bogstavballoner er lavet til, at du selv puster dem op kort inden brug. De har lang levetid, og så er de nemme at bruge. De er ikke lavet til helium brug. 

Foliebogstavballonerne har en smart lille lukkeventil, som gør, at de automatisk lukker, efter du har pustet dem op. Du kan nemt og hurtigt bruge et lille sugerør til at stikke i ballonens åbning, som du kan puste i. Har du en ballonpumpe, anbefaler vi selvfølgelig dette, men du kan sagtens klare dig ved brug af et sugerør - så er det også nemt at at styre, hvornår ballonen er pustet op, så du undgår at springe den ved at uheld. 

Vores store foliebogstavballoner er derimod lavet til at putte helium i. 

Køb dine billige bogstavsballoner lige her

Når du handler ved os, får du fri fragt, når du bruger over 350 kroner, levering inden for 1-2 hverdage samt 30 dages returret. Vi har prisgaranti og et af Danmarks største udvalg, når det kommer til pynt og tilbehør til fest. 


Køb billige bogstavballoner lige her hos os. Vi glæder os til at hjælpe dig med at finde tilbehøret til din kommende fest.