Børnefødselsdag

En børnefødselsdag er ofte en utrolig stor begivenhed for børnene. Ofte vil de glæde sig enormt meget, og have set frem til dagen lang tid i forvejen. Derfor vil man som forældre selvfølgelig gerne levere en fest, som ens børn bliver glade for. Hos All4Party har vi et kæmpe udvalg af pynt til børnefødselsdage, uanset om du skal holde fødselsdagsfest for en dreng eller en pige.

Læs mere Læs mindre

Varer 1-36 af 211

Side
pr. side

Pynt op til børnefødselsdag

Hos All4party har vi et stort udvalg af pynt til børnefødselsdag. Lad dig inspirere her på siden og gå på opdagelse i vores udvalg af festartikler. Det er kun fantasien, der sætter grænser for pynten. Du kan derfor både pynte op med balloner, guirlander, servietter med motiv og meget mere.

Du kan også vælge pynt ud fra dit barns yndlings legetøj, yndlings farve, eller yndlings figur. Læs med nedenfor og få ideer til at lave festen til et helt tema.

Ideer til tema til den næste børnefødselsdag

En sjov idé er at gøre fødselsdagsfesten til et tema, hvor man pynter gennemført op med pynt der passer til. Hvis I mangler idéer til et sjovt tema, har vi samlet fire sjove temaer, som du kan lade dig inspirere af til den næste børnefødselsdag. 

Frozen

Disney-filmen er nærmest en nyklassiker på linje med Løvernes Konge, og mange børn er på fornavn med Elsa, Anna & Olaf. Derfor er det oplagt at holde en fødselsdagsfest med Frozen som tema. 

Vi har specielle frozen-invitationer, slikposer og kjoler, som er med til at skabe den helt rigtige stemning, som børnene vil være vilde med. 

Minnie Mouse

Hvis dit barn er vild med Minnie Mouse, har vi alt hvad du skal bruge, for at holde den perfekte Minnie Mouse-børnefødselsdag. 

Der er både specielle Minnie Mouse-bannere, duge og forskellige slags kopper. Kort sagt, alt du skal bruge for at ramme temaet helt perfekt.

Pirat

Hvis du vil gå planken ud med dit pirat-tema, har vi alt hvad du skal bruge. Vi har både pirat-hatte, en klap til øjet og sværd til at beskytte sig mod nysgerrige landkrabber. 

Så hvis du skal holde en pirat-børnefødselsdag, og vil du gerne ramme den rigtige stemning, er du kommet til det rigtige sted. 

PAW Patrol

Den canadiske tegnefilmsserie er elsket af børn verden over, og med god grund. Nu kan du skabe den perfekte PAW Patrol-børnefest i din egen stue. 

Vores udvalg tæller bl.a. specielle PAW Patrol-servietter, kopper og tallerkener, der vil være med at skabe en herlig børnefødselsdag med et specielt tema. 

3 tips til den perfekte børnefest

En fødselsdagsfest kan være en hektisk affære. Derfor har vi samlet 3 tips til at gøre din kommende børnefest lidt nemmere at håndtere. 

Lav maden dagen inden: Man kan hurtigt ende med at stresse rundt, hvis maden skal gøres færdig lige inden gæsterne kommer. Derfor kan du med fordel forberede maden dagen inden, så den bare skal varmes op, lige inden der skal spises. 

Navn på kopperne: ‘Hvis kop er det?’ Er et klassisk spørgsmål til børnefesten. Problemstillingen kan nemt undgås ved at skrive navne på kopperne, eventuelt ved hjælp af små labels.

Brug engangsservice: Hvis du vil undgå at stå med en kæmpe opvask, eller hvis du er rigtig uheldig, smadrede tallerkner, kan du med fordel bruge engangsservice. Det gør det nemt at rydde op, og samtidig fås engangsservice i mange tema-versioner, der kan være med til at gøre børnefødselsdagen mere speciel.

 

Prisgaranti, stort udvalg & hurtig levering på pynten til din fødselsdagsfest

Hos All4Party vil gerne levere den bedste pynt til den skarpeste pris. Vi har Danmarks største udvalg af festartikler og balloner og har samtidig prisgaranti, så du altid kan få den bedste pris hos os.

Samtidig har vi levering på 1-2 hverdage, så du ikke skal vente for længe på dine varer. 

Har du nogle spørgsmål til vores produkter, kan du skrive til [email protected] eller ringe til + 45 71 99 89 80.