Babyshower

Hos All4Party har vi et stort udvalg af pynt, som er med til at skabe de perfekte rammer om babyshoweret. Vil du sikre, at den kommende mor rigtig kan føle sig velkommen og i centrum, kan du finde al din pynt til den perfekte fejring her. 

Så kig rundt på siden, og sammensæt et forrygende babyshower!

 

Varer 1-36 af 402

Side
pr. side

Hvad er et babyshower?

Fejringen er en amerikansk tradition, som for alvor har vundet indpas i Danmark i løbet af de seneste år. Men hvad er et babyshower egentlig? 

Fejringen er en hyldest til den kommende mor, hvor hun bliver badet i gaver og lykønskninger fra gæsterne. Fejringen ligger som regel 1-2 måneder inden fødslen, og er altså ikke det samme som en barnedåb.

Selvom fejringen er en amerikansk tradition, er det blevet et mere og mere populært koncept herhjemme. Det forløber cirka på samme måde som et surprise-party. Festen organiseres ofte af den gravides mor, søster eller en veninde. Hun inviterer alle de kvinder, som står den gravide nær, til en glædelig overraskelsesfest for den gravide. 

Typisk afholdes det hjemme hos den gravide, og er en helt særlig dag, hvor al fokus er på hende, og på den tid hun går i møde. På denne dag bliver den gravide forkælet efter alle kunstens regler, og fejret med god mad, gaver og sjove lege. ‘Shower’ er altså en en reference til den gaveregn, som er en del af festen.

For at sætte de rigtige rammer, og skabe den helt rette stemning, er dekorationer og pynt en nødvendighed. 

Hvilken pynt skal du bruge til et babyshower?

Hos All4Party finder du et væld af dekorative og imponerede festartikler til overkommelige priser. Her kan du blandt andet få flag-bannere, balloner, folieballoner, guirlander og meget andet pynt til det perfekte babyshower. 

Festens pynt og tema afgøres som oftest af den kommende babys køn. Hos All4Party har vi alt den pynt du skal bruge, uanset om du skal lave et babyshower til en dreng, eller et babyshower til en pige. 

For at sprede hygge der er i tråd med resten af pynten, er servietter, en pom pom, konfetti og bordpynt, de perfekte festartikler. 

Sørg dog altid for at holde den gravide ude af huset, eller at holde festen hos en god veninde eller bedsteforældrene, så I har ekstra god tid til at pynte op.