Ballon-bogstav - Sølv 40 cm (Til luft)

Små 40 cm. foliebogstaver i sølv, kan bruges til at danne navne, hilsner eller meget mere. Disse bogstaver kan KUN bruges med luft.

Du puster dem op med et lille sugerør,som følger med i pakken.

Vi elsker dem, og er ikke i tvivl o,m at DU også vil elske dem!

Husk, disse balloner kan kun bruges med luft, de kan ikke svæve med helium, dog sælger vi dobbeltklæbende tape så du nemt og hurtigt kan montere dem. 
 

31 varer

pr. side

Sølv folie balloner behøver ikke koste en bondegård! Vi har top kvalitet og prisen er helt i bund, vi køber stort ind af disse tal og bogstave balloner for at sikre dig som forbruger at få de bedste priser. Du er også sikker på vi ikke blot sælger billige balloner for i vores butik bruger vi selv ballonerne når vi er ude og lave opgaver rundt omkring i landet. 

Folie ballonbogstver i sølv har længe været et hit, og vi kan ikke se os fra man kan få dem mange steder rundt omkring, der er altid forskellige kvaliteter man vi syntes at denne model holder til netop det den skal, og du er sikker på at have dine balloner oppe under hele festen - Disse små 35 cm folie balloner i sølv kan ikke bruges sammen med helium, da fylden i ballonerne simpelhen er alt for lille. Det betyder at folie ballonen vejer for meget til den rumfang den i indholde og ikke have nok opdrift til at få ballonen til at svæve. Så du skal blot bruge en helt normal håndpumpe til at fylde dem med, hvis du ikke har en pumpe, så kan du uden problemer fylde dem med et sugerør - Du stikker bare sugerøret ind i ballonen og puster og wupti så er ballonen fulde med luft. 

Skal du have dem op på væggen så anbefaler vi du bruger dobbeltklæbende tape, vores klister ikke vildt meget, så den er perfekt til dig som ikke vil have ødelagt væggen af stærk tape! 

Bonus info: Skriv kæresten navn på væggen med så med røde folie hjerte balloner rundt omkring! #BilligePoint - Eller du skal måske overgive en kærlighed erklæring, mulighederne er mange!