Oktoberfest

Skal du til oktoberfest i München eller holder du måske oktoberfest som festtema? Så er du kommet til det rette sted. Hos All4Party har vi alt, hvad du skal bruge for at sparke en fed oktoberfest i gang eller bierfest, som det også bliver kaldt. Man skal have den korrekte beklædning – nemlig tyrolertøj – og ikke mindst skal det ternede mønster stå skarpt, så man ikke er tvivl.

På vores side kan du finde et stort udvalg af kostumer både til mænd og kvinder, som vil passe perfekt til denne festglade begivenhed og ikke mindst tilbehør til festen, så man rigtig kan komme i tysk ølstemning. Du får desuden fri fragt ved køb over 300 kr. og hvis du nu skulle ende med at købe for meget eller dit kostume er i en forkert størrelse, har du 30 dages returret. En fest bliver bare lidt bedre med All4Party.

23 varer

pr. side

Hvad er oktoberfest?

Oktoberfest er en stor tysk folkefest, som stammer helt tilbage fra 1810 i München. I dag har den udviklet sig fra sin mere sportslige karakter til en verdensomspændt ølfestival, hvor mere end 6 millioner festglade mennesker møder op – gerne i dirndl – og hvor der bliver drukket øl i store mængder.

En dirndl er en traditionel sydtysk kjole for kvinder, hvilket er derfra, vores kostumer har fundet deres inspiration. Det er en folkedragt, som man ser til folkefester, hvoriblandt oktoberfest er en af dem. Med vores tyrolertøj vil du hurtigt kunne falde i med mængden, hvis du nu rent faktisk skulle tage af sted til oktoberfest i Tyskland. Og ikke mindst vil vores pynt kunne skabe illusionen af, at du rent faktisk er af sted. Med vores tyrolerpynt mangler du bare den tyske musik, det fantastisk selskab og de kolde øl.

Skulle du sidde inde med nogle spørgsmål vedrørende vores sortiment af tyroletøj og tilbehør i rigtig oktoberfeststil, er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi vil forsøge at besvare dit spørgsmål hurtigst muligt, så du straks kan gå i gang med din oktoberfest.