Servietter

Sådan finder du de rigtige servietter til dit bryllup

Leder du efter de perfekte servietter til dit bryllup? Borddækningen til ethvert bryllup kan have en afgørende rolle for, hvordan dine gæster efterfølgende vil huske festen - og det vil du jo gerne have, de gør. Et bryllup er en fest, som både du og dine gæster kommer til at huske og mindes resten af livet, så selvfølgelig skal der gøres noget ud af både borddækning og servietter på jeres store dag. 

Et elegant, nydeligt tema vil til enhver tid trumfe et bord, hvor der ikke er tænkt på detaljerne. Samtidig kan et smukt dækket bord være det, der sætter den rette stemning for hele dagen. 

Den gode stemning til en bryllupsfest kommer blandt andet af den fysiske atmosfære. Hvis du får skabt den rigtige stemning, kan du være sikker på, at dit bryllup vil blive præcis den fest, dine gæster vil huske.

11 varer

pr. side

Bryllupsservietter - hvilke skal du vælge?

Når du skal vælge bryllupsservietter, er det en god idé, hvis du i forvejen har valgt et tema.

Uanset hvilket tema, du går efter til dit bryllup, er det helt essentielt, at du sørger for, at det er gennemført - og ikke mindst sammenhængende. Farvepaletten skal kunne ses lokalet igennem, og du skal have en klar vision for, hvad der skal gå igen af farver, mønstre og symboler. 

Vælg farvede servietter til dit bryllup for et gennemført tema

Vi vil altid anbefale, du fastsætter en farvepalette og et tema, inden du går i gang med at købe ind. 

Er du løbet helt tør for idéer? 

Idéer til farvevalg - hvis du ikke selv kan komme på nogle:

  • Cremede, bløde farver tilfører en rolig og ren stemning
  • Naturfarver og rene linjer giver en nordisk, rå stil
  • Rosa og grøn er en klassisk bryllupskombination
  • Sort, hvid og guld er elegant, luksuriøst og stilrent
  • Forskellige nuancer af blå har en særlig, naturlig styrke over sig 

 

Med servietterne til dit bryllup kan du sikre, at farverne passer sømløst med resten af temaet. Heldigvis findes der i dag et utal af valgmuligheder, når det kommer til både farver og mønstre på servietter. Det betyder, at du nemt kan finde præcis de servietter, der passer til jeres bryllupstema. 

Lav personlige bryllupsservietter for en mere intim stemning

Til bryllup skal der selvfølgelig være en bordplan. For at gæsterne skal vide, hvor de sidder, bruges der som regel bordkort med navne. bordkort kan laves på mange måder. Måske de skal hvile på vinglasset. Men de kan også laves, så de sidder i spænd i den foldede bryllupsserviet, som typisk får en plads på tallerkenen. 

Et lille, enkelt stykke papir i vilkårlig farve er alt, der skal til. Så kan du vælge en hvilken som helst tusch, kuglepen eller lignende. Når det kommer til skriftstørrelser, har du også mulighed for at være kreativ - giv den gas!

Når du har skrevet dem, kan du vælge at lægge dem på alle bryllupsservietterne - så er der fin sammenhæng mellem tallerken, serviet og bordkort. 

Fold dine bryllupsservietter på den rigtige måde

Der er et utal af måder, du kan vælge at folde bryllupsservietterne på. Hvis vi kunne, ville vi skrive dem alle - men det ville hurtigt blive en længere affære, så det sparer vi dig for. 

Hvis ikke du er den store folder, skal du ikke være bange. Der findes servietfoldningsteknikker til de ferme såvel som de knap så ferme.

Køb dine bryllupsservietter hos os

All4Party.dk startede helt tilbage i 2009 med Thomas Lund i spidsen. Det begyndte i en lille kælder, og sortimentet bestod af ti forskellige slags farvede balloner. 

I dag er sortimentet udvidet til meget mere end bare balloner - vi sælger alt festligt udstyr, du skulle få brug for, når du skal pynte op til fest. Det betyder, at du kan finde alt det, du skal bruge til den store dag lige her - også dine bryllupsservietter.