Ballonpumpe

Ballonpumper - uundværlig hjælper.

Skal du fylde dine balloner med luft, gør ballonpumpen det let som en leg.

Det trættende arbejde med at puste dine balloner op bliver meget nemmere med vores ballonpumper.

Hos All4party fører vi flere forskellige pumper og har også den helt  rigtige til dig.

Vi anbefaler en el pumpe hvis du skal puste mange balloner op. Vi sælger billige el pumper med mulighed for at puste både en eller flere balloner op samtidig.

All4party sælger også pumper som fungere med håndkraft - funktionel og billig, når det ikke er så mange balloner, som skal fyldes med luft. 

Skal du fylde mange balloner hurtig og nemt, så skal du vælge en elektrisk pumpe. Sæt blot stikket i stikkontakten og tryk på knappen.5 varer

pr. side

Ballonpumper til enhver lejlighed! Vi hjælper med netop den model som passer til dit behov, vi ønsker du kommer fra os med netop den model du har brug for.

Håndpumpe til balloner 

Vi har ikke det store udvalg - Men vi har det rigtigt udvalg! Vi har et par forskellige håndpumper til balloner som klare de små opgaver, det betyder skal du holde en børnefødselsdag så er denne model helt rigtigt for dig! Alle vores håndpumper er to vejs, det betyder der kommer luft ud af pumpen begge veje. Den klare de små opgaver rigtigt godt.

Elektrisk ballonpumpe 

Skal du puste en flere balloner op eller gøre det over flere gang, det kunne være i skal dele balloner ud til en messe. Så har vi en elektrisk ballonpumpe som vi har solgt til flere butikskæder, denne lille ballonpumpe ser ikke ud af meget, men der kommer en masse luft ud, og puster lynhurtigt dine balloner op.

Skal du lave pynt med balloner, eller i har brug for flere kan puste op af gangen så har vi også en dobbelt ballonpumpe hvor du har mulighed for at puste to balloner op af gangen.