Paw Patrol Skye

Paw Patrol Skye som uden tvivl er børnenes ynglings hund! Du finder her alt hvad du skal bruge for at dæk op til fødselsdagen, smid dugen på bordet, og tilføj lidt tallerkner, krus og servietter. Nu kan du begynde at lave små søde detaljer som gør det netop til det bord du ønsker! Du finder alt hvad du skal bruge for at skabe den helt rigtigt stemning.
13 vare(r)
tilbud

Pris: 19,95 kr

Specialpris 16,00 kr

5,95 kr
9,95 kr
20,00 kr
0,95 kr
24,00 kr
9,95 kr
tilbud

Pris: 12,00 kr

Specialpris 8,50 kr

tilbud

Pris: 19,95 kr

Specialpris 15,95 kr

13 vare(r)

Vi elsker at pynt flot op til en fest, og det behøver ikke koste en bondegård! på vores side finder du mange små ting som kan være med til at skabe de mest festlige og flotte rammer om en fest. 

Balloner til festen - Der er ingen tvivl om at hvis du skal hodle en fest så skal der balloner til, vi har et bredt udvalg, om det skal være helt normale latex som er den mest brugte model, og vi kender fra fødselsdagen, eller dem man får når du besøger Burger King.. De er super gode til at pynt med rundt i lokalet, og de kommer i et hav af udgaver med og uden tryk, så du kan få netop den som passer bedst til det tema du holder, eller om der skal være godt gang i den eller det er mere dæmpet. 

Skal det være mere luksus så har vi også folie balloner som er dem vi kender fra Tivoli, eller bakken, dem der er formet som forskellige dyr eller andet, dem kan du puste op dagen inden festen, og så er de stadig flotte dagen efter. Vi har dem i ensfavet hvor de har forskellige former, dem sælger vi også til en særlig god pris! Du finder det hele under balloner. 

og hvorfor så alt den snak om balloner når det skulle handle om Paw Patrol, det er simpelhen fordi jeg ikke syntes du kan holde en fest uden der er balloner! om det er den ene eller anden model er ligemeget, men du får så meget effekt ud af balloner til en fest, og til billige penge, du skal ikke ud og bruge en helt masse penge! Der er mulighed for at danne rammen om den god fest, og så er mulighederne bare mange når der er tale om balloner. 

Hvad kunne kan eller bruge til at pynte sådan en fest? 

Det kommer meget an på hvad alder du skal pynte til, nogle ønsker en masse pynt mens andre er mere til det er lidt dæmpet. nogle ønsker det skal være billigt at holde fødselsdag forbi vi alle godt ved hvor dyrt det er at skulle holde en børnefødselsdag, andre syntes den skal have fuld gas nu hvor det kun er en gang i året! Ligemeget om du er til den ene eller anden model så kan vi hjælpe dig! 

Måske du har en masse sjove ting i hjemme som du kan pynte med på bordet, hvorfor ikke tage noget af legetøjet hvis det passer med det tema du er ved at pynte til, hvorfor så ikke brug det på bordet, du har måske nogle små figure som kan kan bruge som bordpynt, du skal finde dit indre legebarn frem og bare give den gas! Der er ingen regler! 

OBS! Der er lidt regler! Skal du holde fødselsdagen hjemme hos dig selv vil jeg undlade at skyde konfettirør af! Selvom de er skide sjove så sviner de bare alt for meget! 

/**/