orange

Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Med orange servietter får du hygge og gys

Er du på udkig efter orange servietter? Den orange farve forbindes typisk med to vidt forskellige begivenheder: efterår og halloween. Efterårets varme, bløde og hyggelige farver bringer minder om at ligge under et tæppe med en kop varm te, mens Halloweens grønne, lilla og orange farver derimod har en (u)hyggelig og pirrende kvalitet over sig, som mange barnlige sjæle kan se frem til hvert år. 

Men det stopper ikke der. For orange er en farve, der gør sig godt i mange forskellige farvepaletter - til mange forskellige lejligheder. 

Hold en (u)hyggelig halloween-fest med orange servietter

Vil du gerne holde en god halloween-fest? Så lad os inspirere dig. Det første, du skal overveje, er, om festen skal være rigtig uhyggelig - eller om du skal tage højde for, at der kommer nogle små, let skræmte børn. 

Når du har besluttet dig for dette, kan du jo begynde at finde ting, der passer til den grad af uhygge, du har sat dig op efter. 

Til din halloween-fest kan du blandt andet få brug for:

 • En mørk dug, gerne i sort
 • Paptallerkener med skræmmende motiver
 • Falske øjenæbler, afskårne fingre, kranier
 • Sjove beklædningsgenstande såsom heksehatte
 • Orange servietter (selvfølgelig)

De orange servietter kan du vælge at folde, eksempelvis som et græskar. Det pynter ekstra, og så er det også ret hyggeligt at sidde og folde dem. Gør det sammen med dine børn, venner eller veninder - så bliver forberedelserne bare lidt sjovere. 

Sådan folder du et servietgræskar:

For at folde din orange serviet som et græskar skal du bruge en halv toiletrulle og den orange serviet. 

 1. Fold servietten helt ud, og stil den halve toiletrulle, så den står i midten
 2. Træk en smule af midten af servietten op i toiletrullen, så der er serviet halvvejs i rullen
 3. Begynd så at stoppe serviettens fire hjørner ind i toiletrullen - det behøver ikke være perfekt
 4. Vend græskaret om
 5. Put eventuelt en lille gren på toppen
 6. Wuhu! Du har et græskar

Hvis du vil gå all in, kan du også overveje at trække halloween-temaet ind over snacks og drikkevarer. En rød bowl med punch, spøgelsescookies, monster (cake) pops, Frankenstein-kage - kun din fantasi sætter grænser. 

Servietter i orange er perfekte til efterårsbrylluppet

Orange servietter er ikke bare perfekt til halloween. De er også perfekte til efterårsbrylluppet. Måske du synes, at orange tema kan komme til at virke voldsomt? Bare rolig - orange kan sagtens være afdæmpet, elegant og sofistikeret, lige så vel som den kan være frisk og farverig. 

Til et bryllup vil en enkel farvepalette med hvidt udgangspunkt og efterårsfarver være meget nydeligt. Forestil dig et langt, hvidt bord med orange, rødlige og gule blomster. Der er små orange snacks, orange drinks og så videre. Du kan garanteret godt forestille dig, hvor fint det kunne være. 

Klar til at skræmme nogen? Køb orange servietter her

Har du sendt invitationerne ud til halloween, skal du giftes til efteråret eller har du en helt tredje begivenhed? Så hjælper vi dig gerne med at få fat i det festlige pynt, du mangler!

Hos All4Party elsker vi at holde fest. Og så elsker vi endnu mere at hjælpe alle vores kunder med at finde det udstyr, de har brug for, så de kan få holdt et brag af en fest! Se vores sortiment af orange servietter og meget mere lige her på siden.