Billige Paptallerkener

Paptallerkner er praktiske, når det skal være nemt og enkelt. Med paptallerkner fra All4Party slipper du for at tænke på opvask eller oprydning, da du hurtigt og nemt kan rydde op efter dit arrangement ved blot at smide tallerknerne ud. Paptallerkner er perfekte til en børnefødselsdag eller en temafest, der skal holdes ude i det fri, hvor man eksempelvis skal have en bolle og et stykke kagemand, men lidt mindre egnet til arrangementer med for mange våde og fedtede madvarer. Vores paptallerkner er holdbare og anvendelige og de kommer alle med en diameter på 22,5 cm.

1-48 of 131
tilbud
35%

Pris: 19,95 kr

Specialpris 12,95 kr

tilbud
50%

Pris: 29,95 kr

Specialpris 15,00 kr

3,00 kr
tilbud
13%

Pris: 39,95 kr

Specialpris 34,95 kr

23,50 kr
39,95 kr
tilbud
35%

Pris: 19,95 kr

Specialpris 12,95 kr

tilbud
50%

Pris: 29,95 kr

Specialpris 14,95 kr

34,95 kr
1-48 of 131

Paptallerkner til børnefødselsdage

Til børnefødselsdagen er paptallerkner det ideelle valg. Det er nemt at rydde op efter børnene, og så giver det dig ro i maven, fordi du ikke skal være nervøs for om noget af dit dyrebare porcelæn ved et uheld skulle falde på gulvet. Paptallerkner og andet engangsservice gør det muligt at gå all in på et bestemt tema til børnefødselsdagen, og børnene elsker det. Hvad skal temaet være til den næste børnefødselsdag? Et sejt Spiderman tema eller måske det populære søde Minnie Mouse tema? Uanset om I ønsker et konkret pigetema eller drengetema, har vi hos All4Party et stort udvalg af temarelateret festartikler, der kan være med til at skabe den perfekte atmosfære til den næste børnefødselsdag.

Billige paptallerkner

Hos All4Party behøver du kun at købe det antal paptallerkner, du har brug for. Mange steder kommer paptallerkner i pakker med 50 stk., og er I færre personer til arrangementet, er der en risiko for at de blot kommer til at ligge og samle støv indtil den næste temafest, hvor du igen køber en ny 50 stk. pakke. Det vil vi gerne undgå, fordi det både er spild af både ressourcer og penge at købe mere end man får brugt. Derfor kan du, ligesom det er tilfældet ved vores store udvalg af balloner, købe dine billige paptallerkner enkeltvis.

Hos os er du altid garanteret en sikker handel, da vores webshop er e-mærket. Du får selvfølgelig 30 dages fuld returret samt fri fragt ved køb over DKK 300,-. Vi er desuden lagerførende med langt de fleste produkter, hvorfor du som kunde hos os opnår hurtige leveringstider.

Har du spørgsmål til vores paptallerkner, eller kan du ikke lige finde det motiv eller den farve, du leder efter, er du mere end velkommen til at kontakte kundeservice på telefon (+45) 71 99 89 80. Vores dygtige kundeservicemedarbejdere sidder klar til at hjælpe med dig enhver forespørgsel. Vi kan også tilbyde dig gode råd og inspiration til, hvordan paptallerkner og andre festartikler kan skabe den helt rigtige stemning til din næste mærkedag eller temafest.

/**/