Konfetti-balloner

Konfettiballoner

Konfetti er kommet for at blive, og i balloner bliver det endnu mere magisk!

Disse balloner er lavet klar til brug. Det betyder, at du får fire krystalklare balloner med store flotte stykker konfetti indeni.

Det ser magisk ud, når konfettien svæver rundt i ballonen, og det er slet ikke spor svært at skabe magien med vores balloner!

Ballonerne er 12" og er klar til brug. 

32 varer

pr. side

Konfettiballoner er noget vi kommer til at se mere og mere til festlige begivenheder.
Disse balloner er lavet i krystalballoner med flot konfetti indeni. Der er konfetti i forskellige farver, og alt hvad du skal bruge, er i pakken.
Du modtager fire balloner. 

Til konfettiballoner anvendes altid krystalballoner, da man skal kunne se igennem ballonen, 
Når du modtager ballonerne, kan ballonerne derfor godt se lidt kedelige ud, men når du får pustet ballonerne op bliver du helt sikkert glædeligt overrasket.

Hvis du ikke synes, at ballonerne er helt gennemsigtige, er det muligvis fordi, de ikke er pustet helt op. 

HUSK ALTID PUMPE ELLER HELIUM! 

Når man har med konfettiballoner at gøre, er det meget vigtigt, at der ikke kommer kondens fra munden ind i ballonen. Det får nemlig konfettien til at klistre sammen og giver derfor ikke den ønskede effekt. Brug derfor altid helium eller pumpe.

Hvis du ønsker at bruge helium til dine konfettiballoner, kan vi hjælpe med det til en god pris.

Vores helium er af god kvalitet og vi har to forskellige størrelser:

 - En lille flaske helium til 30 balloner

 - En stor flaske helium til 50 balloner.

Hvis du skal puste ballonerne op med helium, og gerne vil have dem i samme størrelse, kan du hurtigt og nemt gøre det ved at stille to stole med ryggen mod hinanden, måle op imellem dem i den ønskede størrelse, og derefter puste ballonen op sådan, at den rører på begge sider af stolen, så er du sikker på at få flotte opfyldte balloner i samme størrelse.

Konfettiballoner kommer i mange farver, men der er ingen tvivl om, at vores guld konfettiballoner og sølv konfettiballoner er de mest populære.

Vi anbefaler, at du køber ballonbånd i samme farve som ballonen. Og hvis du vil gå hele vejen, kan du også købe ballonvægte i samme farver, så er du sikker på at få en god helhed på din ballonpynt.