Konfetti balloner

Konfetti balloner - personligt er jeg slet ikke i tvivl, konfetti er kommet for at blive! og i balloner er det hele magisk, disse balloner er lavet klar til brug - Det betyder du får 4 balloner i krystal klar med store flotte stykker konfetti indeni. Der er et lille tricks til hvordan man får konfettien rundt i ballonerne. Der skal ikke bruges noget magisk, det er nemt at lave, og alle kan finde ud af lave dem, og de ser hele magiske ud. 

Ballonerne er 12" og er klar til brug. 

7 vare(r)
tilbud

Pris: 69,00 kr

Specialpris 49,00 kr

tilbud

Pris: 69,00 kr

Specialpris 49,00 kr

tilbud

Pris: 69,00 kr

Specialpris 49,00 kr

tilbud

Pris: 69,00 kr

Specialpris 49,00 kr

tilbud

Pris: 69,00 kr

Specialpris 49,00 kr

7 vare(r)

Konfetti balloner er noget vi kommer til at se mere og mere. Disse balloner som er lavet i krystal balloner med flot konfetti indei, der er konfetti i forskellige farver. og alt hvad du skal bruge er i pakken. Du modtager 4 balloner. 

Når man skal lave konfetti balloner så skal man altid bruge krystal balloner, det betyder man kan se igennem ballonen, når du modtager ballonerne vil du uden tvivl tænke ballonerne ser underlig ud, da de ser kedelige ud. men når man puster ballonerne op bliver du helt glas klar, hvis du ikke syntes ballonerne er helt gennemsigtigt så er det fordi de ikke er puster ordenlig op. 

HUSK ALTID PUMPE ELLER HELIUM! og hvorfor skal man så det, fordi hvis man puster op med munden kommer der kondens ind i ballonerne, og det kan ikke anbefales, så husk altid at bruge en pumpe når du puster dem op. 

Du kan altid bruge helium til dine balloner, skal du have helium så kan vi hjælpe med det til en god pris, vores helium er super godt, og har to forskellige størrelser, en til 30 balloner og en til 50 balloner. Hvis du skal puste dem op med helium og gerne vil have dem i samme størrelse. så kan du altid måle op mellem to stole, ( 12" ) og så puste ballonen op til den røre på begge sider. så er du sikker på at få samme størrelse ballon. 

Konfetti balloner kommer i mange farver, men der er ingen tvivl om at vores guld konfetti balloner og sølv konfetti balloner er dem som folk køber mest. vi anbefaler at du køber ballon bånd i samme farve og hvis du går all in så kan du også købe ballonvægte i samme farver, så er du sikker på at få en god helhed på din ballon pynt.