Katte fødselsdag

Børnefødselsdag med katte tema - Hos os finder du alt hvad du skal bruge for at skabe den bedste stemning til børnefødselsdagen, eller temafesten hvor du ønsker at dække op med katte tema, hos os finder du en masse tema ting hvor der er katte tema på, men også en del ting som hjælper med at skabe ekstra stemning til festen! 

Husk vi sælger ikke kun balloner og helium - Men alt til fødselsdagen. 

23 varer

pr. side

Tema fest med katte tema.

Nogle folk elsker hunde, andre katte! Hvis du er til den del af befolkningen som elsker katte, så kunne det være du skulle holde en katte fødselsdag, hos os finder du et store udvalg af katte tema, om du er til pink katte tallerkner, eller du er mere til den sorte kat, så har vi også sorte katte tallerkner, når du skal holde en tema fest, så husk vi hjælper dig godt på vej, i gamle dage var det enhjørning, og fodbold tema som var det som solgte mest! Men tiderne har ændret sig, og en af de ting vi sælger mest af nu er vores katte tema. 

Hos os finder du også en komplet pakke med tema ting til katte festen, det betyder du ikke behøver sidder på vores side og vælge en masse ting, men blot vælge festpakken med katte tema, det er nemt, og hurtigt, og hvis der er en ting vi elsker så er det når det er nemt og hurtigt! Pakken indeholder alt hvad du skal bruge for at skabe en hyggelig stemning til festen hvis ikke det skal være helt overdrevet! Og prisen er helt i bund, så der ingen undskyldning for ikke at pynt pænt op til festen når i skal holde et brag af en katte tema børne fødselsdag

 

Katte servietter 

Katte servietter er nok en af de ting som vi sælger mest af når man er i katte fødselsdag siden, og der er ingen tvivl om at servietter er med til hurtigt at skabe stemning når du skal dække et fødselsdags bord, mange folk bruger deres egne tallerkner og krus, men ønsker stadig at holde en fin tema fødselsdag, det kan man gøre ved hjælp af vores servietter, og måske med nogle balloner med katte tema, så kan man have normalt service, men stadig ønsker at skabe en hyggelig fødselsdag. 

 

Pynt op til katte fødselsdag 

Er du typen som elsker at pynte op til fødselsdagen, så er du kommet til det rette sted! Og er det en katte fødselsdag du skal pynte op på, ja så kunne det ikke blive bedre! Du finder her på siden alt for at komme i mål.. Vi holder dig i hånden med at finde alt for tallerkner med katte, servietter, ja selv fødselsdages lysene kan du få med katte på ! 

Så har du en i huset som elsker katte og slet ikke kan få nok katte tema, så vil du kunne glæde en med netop vores ting til festen! 

Vi sælger vores tema ting til de bedste priser, grunden til vi kan tilbyde gode priser på vores fødselsdags ting er vi køber stort ind, udover det har vi det på vores egen lager, så alle de dyre led er fjernet. udover det store lager, og eget lager har vi hvert år over 15.000 kunder igennem butikken hvilket også hjælper os med at kunne forhandle de bedste priser. 

 

Dæk et katte fødselsdag bord. 

Skal du dække et bord til katte fødselsdagen, så er der nogle ting vi altid syntes du skal huske når du skal igang. 

  1. Dugen 
  2. Tallerkner 
  3. Krus 
  4. Servietter 

Når du har disse 4 ting så er du allerede godt på vej til at have dækket det fineste fødselsdags bord! Nu er du godt på vej til at have et fødselsdagsbord men er du typen som ikke kan få nok tema fødselsdag, så har du også hænge banner op i lokalet, puste balloner op, sprede serpentiner på bordet, eller måske du har muligheden for at printe små katte hovede konfetti som du kan sprede ud på bordet. 

Mulighederne er mange når du skal dække et bord til fødselsdagen, men du skal altid tænke det hele som en leg! Folk elsker pyntet borde, og tænk hvis det kunne blive dagens samtale emne.