9" balloner - 100 stk

Pose med 100 balloner i samme farve - Skal du bruge mange balloner kan det være billiger at købe mange. Kvaliteten af disse balloner er god - De er lavet i Mexico, og utrolig nemme at binde knude på. Kan bruges både med helium og luft. 

Svævetiden på 9" balloner er ca. 10 timer. Så du skal huske ikke at fylde ballonerne op for tideligt. Vi anbefaler altid du gør det lige inden dine gæster kommer det sikre dine balloner flyver flot under hele festen. Skal de fyldes med luft kan du uden problemer gøre det dagen inden, Du er altid velkommen til at ringe eller sende os en mail hvis du skulle have spørgsmål til vores balloner. 

9" balloner ( 23 cm i diametern ) 

17 vare(r)
17 vare(r)

Hvor lang tid tager det at fylde 100 balloner med helium? 

Skal du fylde dine balloner med helium, så spørger folk tit hvor lang tid man skal bruge på det, det er svært for os at sige hvor lang tid du skal bruge på opfyldningen, men hvis du sætter en time af til det så vil jeg ment du er godt kørende! Nogle kan måske fylde ballonerne lidt hurtiger mens andre bruger lidt ekstra tid på det, personligt bruger vi ikke ret lang tid på det, men vi har også gjordt det i mange år. Du skal huske ikke kan fylde dine balloner for meget op med helium, det betyder forst og fremmest at du bruger for meget helium, og i sidste end ikke har nok helium, derudover vil det ikke have den store betydning på svævetiden af balloner da der ikke er tale om ret meget, udover det er der en anden ulempe hvis du fylder dine balloner for meget op, og det er styrken i ballonerne, ligemeget om det er gode kvalitets balloner, så vil de altid blive skræblige når man fylder dem for meget op, så pas på med at fylde dine balloner for meget med helium eller luft. 

 

Balloner på ballonpinde

Vi elsker at binde balloner på pinde, det giver så meget effekt, uden det betyder det store, du får meget valuta og pynt for ikke særlig mange penge, udover det så elsker vi ballonpinde fordi man fylder ballonerne med luft, det betyder man kan lave det hele dagen inden festen eller messen. Hvis du ikke er ballon ekspert, så kommer man lang med balloner, ballonpinde og et ballon stativ hvor du kan sætte dine balloner i, har I nogle logo farver kunne man bruger balloner i samme farve, mulighederne er mange, og du kan uden tvivl få det til at se super flot ud for ikke så mange penge. 

Hvide balloner / sorte balloner 

Hvorfor en ballonfarve tror du er den vi sælger mest er det den hvide eller sorte balloner? Vi sælger ca. lige mange af hver af de to farver, vi sælger utrolig mange balloner, og er glade for alle farver, men nogle farver sælger bedre end andre, man skulle næste tro at det var de forskellige farver, men sådan er det ikke.