Beskrivelse

Ballon pumpe i en flot farve. Puster luft ud når du trækker ind og ud i håndtaget, den klar hurtigt og nemt dine små opgaver, så skal i holde børne fødselsdag eller en lille fest hvor i ikke skal puste flere 100 balloner op men stadig ønsker ikke at blive helt lilla i hovedet så er denne ballon pumpe helt perfekt! Farven på pumpen kan skifte fra levering til levering, derfor kan vi ikke love den er gul, rød, blå eller lilla, men vi kan love de er lige gode til at puste op.

Ballonpumpe selv børn kan bruge! 

Det er altid sjovt når de små kan hjælpe med at pynte op til festen! Med en lille ballonpumpe kan selv de mindste hjælpe med oppustningen af balloner, man sætter ballonen på pumpen og trækker frme og tilbage! Husk nu en knude når man er færdig - Det holder meget bedre på luften. 

Skal du hænge dine balloner op med luft, så kan vi kun anbefale du bruger vores bånd til guirlande Det gør det let som ingenting at få pyntet hele hytten op til festen! Du kan også bruge dette bånd til en ballonbue hvis du ønsker at lave den fra bunden i netop de farver du ønsker! Så er det netop dette bånd du skal have fat i! 

Farven på ballonpumpen er forskellige 

Når du køber en ballonpumpe hos os kan den være mange forskellige farver, de kan være røde/gule/lilla/ grønne eller en helt anden farve - En af årsagerne er vi altid ønsker at have vores billige ballonpumper på lageret! men det sker en gang imellem vi desværre ikke har mulighed for at få dem hjem, så vælger vi en bedre pumpe som vi sælger til samme pris! Du kan derfor ikke altid være sikker på det er den samme pumpe du får, men du kan være sikker på at du ikke får en dårligere pumpe når du køber denne model! Vi går kun op i kvaliteten for at sikre du altid kan købe vores billige ballonpumpe!