Om All4Party.dk

Vi er kun en webshop, vi har ingen fysisk butik, bor du i nærheden så kontakt os for at høre om muligheden for afhentning af din bestilling.

All4party.dk startede i 2009 i en lille kælder med 10 forskellige farvede balloner. Thomas Lund som startede shoppen tog ud og pyntede til fester med balloner, han ønskede da at åbne en hjemme side hvor folk kunne få lov at købe 5 balloner i rød og 5 blå balloner, det skulle være sådan man kunne købe netop det man skulle bruge, man skulle ikke være tvunget til at købe en pose med 100 balloner, udover det så skulle det være billigt. Shoppen startede derfor med 10 forskellige ting, siden har shoppen vokset og fået flere produkter, Thomas tager stadig ud og laver en masse indenfor balloner, om du skal bruge en ballon opsendelsen, eller logo balloner, vi har dog også pynt til de fleste fester. Ideen er stadig den samme, det skal være billigt, og man skal kunne købe det i stk. vis, så man ikke behøver at købe en hel masse man ikke for bruge.

Du skal være fyldt 18 år for at handle hos os, Er du under 18 år, skal du have samtykke fra dine forældre.

På www.all4party.dk kan du kun bestille varer via vores website. Hvis du har forespørgsler til varer, som ikke er på siden, er du velkommen til at kontakte os. Via telefon eller mail, kontakt informationer er herunder.

Hvis du ønsker at modtage en kopi af din ordrebekræftelse, kan du sende en mail til [email protected]

Sådan handler du hos os.
 

  • Find den eller de ting du ønsker at handle. skal du bruge flere af en ting så tryk på produktet og skriv det antal du skal bruge og tryk "læg i kurv". Gå herefter til kassen
  • Tjek om kurven stemmer med hvad du ønsker at handle, indtast dine personlige oplysninger.
  • Vælg forsendelse / betalingsmåde.
  • Godkend vores handelsbetingelser.
  • Tjek om dine indtastet oplysninger er korrekt og godkend købet ned tryk på "køb nu"


Firmaoplysninger

All4party.dk/ballonnord.dk

Indehaver: Thomas Lund
Adresse: H. C. Ørsteds Vej 17A
9900 Frederikshavn, Danmark
E-mail: [email protected]  
CVR: 32554660

 

Stop Plastikspild - Vi HADER plastik! Den plastik der kommer ind på vores lager bliver affaldssorteret sådan vi har plastik for sig! Udover det kommer mere og mere i emballage som ikke indeholder plastik! Vi støtter op om dette formål, og anbefaler altid man rydder op efter sig selv efter en god fest i naturen! Udover det er alle vores balloner lavet i laxet der gør dem nedbrydelige! Men det er ikke er grund til ikke at rydde op efter sig!