Rund Foileballon - holographic - blå - 61 cm.

På lager

29,95 kr
Beskrivelse

Blå folie ballon med holo grafik - 61 cm. 

Beskrivelse

Ikke bare flotte men WOW flotte balloner! Denne rundt ballon som måler 61 cm. vil nemt skabe en festlig stemning til fødselsdagen / temafesten - Denne ballonen er på bagsiden sølv med holographic effekt, på indersiden er den blå med holographic, og fronten er gennemsigt med hvide stjerner trykt! Den er vildt flot! Du kan fylde med helium eller luft. 


Prisen er pr. stk. 


Helium til folie balloner 


Det er ikke et must at fylde sine balloner med helium - Men skal de svæve så anbefaler vi du bruger helium da de ellers ikke kommer op og flyve, folie balloner er super nemme at fylde med helium, og som nogle spørger om skal man binde knude på folie balloner? Svaret er nej du skal ikke binde en knude på folie balloner, der sikker to stykker plastik indeni ballonerne som klapper sig sammen når man fylder dem med helium eller luft, på den måde lukker man ballonen, men kender det lidt fra isterning posen som er lidt i samme stil! 


Når du fylder dine folie balloner med helium så skal du ikke fulde dem op til der ikke er rynker på ballonerne - dvs. nogle balloner skal du, men vil du være på den sikker side, så lad vær! Det er altid trælst at sprine en ballon lige inden gæsterne kommer til festen! Du skal forestille dig den skal lyde som en lille tromme når du slår med en negl på ballonen, så ved du at du er i mål med opfyldningen af dine balloner. 


 

/**/