Sådan bruger du helium kit

Vi ønsker kun du får den bedste oplevelse med vores ballongas tank derfor har vi lavet denne vejledning som hjælper dig med brug og forståelsen af denne tank! Skulle dette ikke være nok så har vi også lavet en video som er herunder.

Du modtaget pakken, som i låget indeholder en måler så du kan lave dine balloner samme størrelse.

  1. Åben kassen
  2. Åben det grønne hådtag mod uret
  3. Tag ballonen over den sorte ventil. Husk at træk ballonen helt ind over ventilen.
  4. For at få helium i ballonen skal du trykke ned på ventilen.
  5. Fyld den ønsket mængte helium i ballonen.
  6. Bind knude på ballonen

Du kan nu montere snor på ballonen.

Når du er færdig med at puste helium i ballonerne lukker du for flasken - Du kan bruge resten til næste fest. HUSK at lukke flasken.

Svævetid på balloner er forskellige an på størrelsen, mængde helium du bruger og kvaliteten af balloner du bruger. Vi anbefaler du køber dine balloner på vores side, da vores balloner er kvalitets balloner som vi selv bruger til helium.

Tanken kan efter brug IKKE genopfyldes, den skal på genbrugspladsen.

Ved brug at helium i andre balloner end dem fra all4party garentere vi ikke holdbarheden og levetiden af heliummet til dine balloner

 

Hvor mange balloner kan en flaske helium puste op?

Den store flaske som er den mest solgte indholder 0,42m3 helium. som er nok til at puste 50 stk. 9” balloner op ( 23 cm i diameter ) Har du balloner som er i 11” kan du puste 28 stk. op ( 27 cm i doameter ) Skal du fylde de store folie tal op kan du puste 5 op.

Skal dine balloner svæve længer tid?

Så har vi måske en løsning til dig, du kan uden problemer brug HiFloat som hjælper dine balloner med at holde op imod 25 gange længere tid - Du kan købe en flaske hvor du kan fylde 100 balloner - Du finder den på linket her

Når du bruger Hifloat skal du bruge det sammen med helium, det er ikke nok kun at brug hifloat i dine balloner, fylder du ballonerne med luft sammen med hifloat vil de ikke flyve - DOG vil de holde luften meget længere tid, så skal du lave en stor event med en masse balloner med luft som skal holde i lang tid kan du uden probemer bruge hifloat, du pumper hifloaten ind i ballonerne og gnider det rundet i ballonen, herefter puster du ballonen op som normalt og binder en knude.

/**/