Selfie Kit - Best Wedding

På lager

54,95 kr
Beskrivelse

Du skal giftes! Du mangler et sted hvor du kan lave din selfie station! Det har alle andre og det er jo skide sjovt! Ikke som det første men hen på aftnen hvor stemning er lidt mere afslappet! Så ved du selv den mest kedelige type skal hen og have et lille pap overskæg på og få taget et billede så man kan huske tilbage på den store dag! 


MEN denne pakke indeholder ikke kun er lille overskæg - her får du helt sette med hvad du skal bruge for at komme igang. 


Du får en ramme med teksten Best Wedding - 50 x 59.5 cm stor - 3 balloner krystal klare med guld hjerter ( Vi kan anbefale ballondots til at hænge dem op) - Udover det får i 8 foto sjov dele med som vist på billedet! 


Alt i alt et set hvor du nemt og hurtigt kan komme igang med at tage sjove selfie! 


Husk glimmer til dit selfie hjørne! 


Når du skal have taget en masse sjove billeder så er baggrunden vigtig for man ikke kan se en kedelig baggrund anbefaler vi du bruger vores glimmer ingangs! Vi har dem i mange forskellige farver, med og uden mønster og tryk, den med brugte er vores guld glimmer indgang som du nemt montere på væggen med klister (det sikker allerede på indgangen) Er du ikke til guld har vi et gav af andre farver! men netop til denne pakke hvor alt andet er guld, vil vi anbefale denne farve. 


 

/**/