Bilpynt til bryllup

Bryllupspynt til brude bilen, vores udvalg er med til at skabe den rette stemning til netop jeres bryllups bil, vores produkter er andeles konurrencedygtige både på pris og kvalitet, hos os finder du pynt til både bilen, ønsker du at give den hele armen med wow effekt så kan du også få pynt til håndtaget af bilen, der er mange muligheder for at skabe den vildeste brudebil i byen! 

14 varer

pr. side

Bryllup bil 

Pynt til bilen?! What to do. Du ved der er et bryllup på vej, bliver du hentet i en stor Amerikaner bil? Eller skal den lille Fiat 500 gejles op for de sidste mønter? Ligemeget hvad du vælger så er du kommet til det rette sted! Den store Amerikaner bil behøver nødvendigvis ikke ligeså meget kærlighed som en Fiat 500, men du spare på tyllet ved at vælge en Fiat 500 -


Her på siden finder du flere muligheder for at pynte en bryllupsbil, om du er mere til et enkelt design hvor der ikke er alt for meget halløj og blomster, men mere til det blot er tyl på bryllupsbilen, så finder du tyl ruller i flere størrelser og farver, men her får du samlet pakker med alt du skal bruge for at skabe den fineste og romantiske bryllup bil. 


Nygift skilt bil 

Synes du ikke det er nok med tyl og dåser på bilen, men vil gå hele vejen med et skilt til bilen? Så hjælper vi dig gerne på vej! Vi kan hjælpe dig med et skilt til bagruden af bilen med teksten Nygift, Du kan få det i hvid med en af vores standard tekster, eller du kan designe dit eget skilt til bryllupsbil. 


Det betyder du kan få et skilt med teksten Nygift Sofie & Søren! Det gør det hele meget mere personlig, og det viser i har tænkt endnu mere over det end blot at sætte et standard kedeligt skilt på bilen. 


Er det svært at montere på bilen spørger du nok? og svaret er NEJ! Du ved at lillefar med sikkerhed har kørt bilen i vaskehallen fordi den skal være pæn til den store dag, så du behøver ikke tænke så meget over rengøringen, men tør over med en klud for en sikkerheds skyld. herefter er det blot at trække bagsiden af klistermærket og smække det på ruden! 


Husk du kan gå to veje, enten helt lige, eller helt skævt! 


Det er nemt at fjerne igen og skader ikke bilen, skulle det være svært at fjerne kan du varme det lidt op med en varmepistol eller hårtørre for den går nemt af.


Bryllupspynt til bil 

Kan man lave det selv? Det er dyrt at holde et bryllup, og der kommer mange udgifter, også ting du slet ikke har tænkt over! Og på et tidspunkt skal der spares et sted, og det kunne måske være bryllupspynt til bilen! Men kan man overhovedet lave noget af det selv? 

Det korte svar er ja! 

Du kan da sagtens lave noget fint selv, vi kan starte med dåserne, hvis du er helt tosset med majs, så er det bare gå igang med at spise 5 dåser med majs! Lav et hul i bunden og bind noget snor i! Det kunne ikke være mere simpelt, men en ting er simpelt, noget andet et om du kan spise 5 dåser med majs! 

Er du ikke typen der kan lide majs, er det måske ikke den rette metode, der vi vil hen er nogle ting er bedre at købe end selv at lave, vores dåser til bilen koster lige over 100,- og det er med print på dåserne sådan det hele ser pænt ud når det bliver monteret, så går du op i detaljerne, så vil vi anbefale du køber vores dåser til bilen, det fortryder du ikke!