Dåser til bilen

Dåser til bryllups bilen hører sig til, men hvis du ikke orker at spise en masse majs op til brylluppet, så kan vi levere dåserne til bilen. De kommer i forskellige modeller, med og uden print og der følger ligledes snor til at fastspænde dåserne.
Hvis der ønskes en mere stilfærdig kørsel, har vi tylsløjfer,d er har samme funktion, men som ikke larmer så meget - du kan også lave et mix af de to modeller. 
Pris
kr  - kr
3 vare(r)
tilbud
19%

Pris: 85,00 kr

Specialpris 69,00 kr

99,95 kr
3 vare(r)

Hvorfor hænger man dåser efter en bryllupsbil?
I gammel dage mente man, at larmen fra dåserne var med til at skræmme onde ånder væk, så jo flere dåser og jo mere det larmede, jo bedre.
Før i tiden bandt man også en sko fast, da det skulle give lykke, så selvom vi ikke sælger sko, så tøv endelig ikke med at tage brud/brudgommes sko og bind dem sammen med dåserne.

Du kan købe dåser i pakker med fem, men skal det rigtig larme, så køb to eller tre pakker!

Ønsker du ikke, at det skal larme, så tjek vores tylsløjfer ud, de skræmmer ikke nogen væk, men giver en god styling til bilen.

Det tager lang tid at planlægge et bryllup og der er meget, der skal holdes styr på, derfor prøver vi at hjælpe med at meget som muligt - i god kvalitet og til en god pris. Det er nemlig vigtigt for de fleste, at disse kriterier er overholdt til den store fest.

Kagesæt til den store dag er noget, vil sælger rigtigt meget af. Vi har et stort udvalg og priserne er under 100 kr, hvilket vi mener vi vigtigt, når det kun skal bruges den ene gang.

Vi har fx et klassisk og enkelt kagesæt til det simple look, og et mere pyntet et, hvis man er til det overdådige. Se hele vores udvalg her på siden.

En flot bordløber fuldender looket på festbordet.
Du kan få bordløbere i forskellige farver og længer og med eller under print.

Skal der holdes guldbryllup, så kan vi også klare det!
Vi har et stort udvalg i guldting, som alle passer til temaet fx guldservietter, guldserpentiner og guldkonfetti
 - vi har selvføgelig også masser af ting til sølvbrylluppet.

/**/