Rislampe med LED

Rislamper med indbygget LED lys i bunden, holder I festen i et telt i haven hvor i ønsker at skabe en god, og hyggelig stemning, så kunne rislamper være en god mulighed for at skabe den rette stemning, vores rislamper med indbygget lys er rigtigt flotte, nemme og samle og klar til at hænge op med det samme. 

Husk der skal batterier i lanternen og de følger ikke med i pakken. Vi sælger dog batterier, du finder du herinder sammen med vores udvalg af farver på lanterner.
 
Vi har også traditionelle rislamper, som kan pynte til bryllupsfesten.
 
Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Rislamper lamper kender vi alle sammen vist, men er du klar over for smukt og romantisk det kan være med et helt loft med rislamper og pompomer, vi sælger begge dele, og har set en fest blive helt forvandlet med disse to ting, skal du gøre noget for din fest så er rislamper et godt sted at starte. Vi sælger dem både med og uden lys, og skal du have pyntet et helt loft så anbefaler vi du blander den sådan der er lidt med og uden lys, det vil give det bedste look til festen. Skal den romantiske stemning fortsætte så har vi vores rosenblade som man kunne bruge enten på bordet, eller på gulvet, rosenblade er gode fordi vi sælger utrolig billige rosenblade, udover det så er vores rosenblade ikke ægte, det betyder du kan pynte op til festen dagen inden uden der sker noget ved det. Vi kender alle hvor travlt man har på dagen hvor festen skal holdes, derfor kan vi godt lide at kunne hjælpe med en masse ting som gøre det endnu nemmer for dig at holde en fest. Billige stearinlys kan vi også hjælpe med, her er det ligemeget om du skal bruge bloklys, kuglelys, eller normal kronelys, vi hjælper med det hele, og til gode priser, vores lys er i høj kvalitet, og ting som kan bruges til bryllups festen, vi ønsker kun at sælge produkter af høj kvalitet til markeds bedste priser, skulle du sidde og mangle et lys i netop den farve du skal bruge så tøv ikke med at kontakte os måske kan vi hjælpe med at finde netop den farve du mangler.